Nu te așteptai la asta! Cu ce se ocupa Mirela Vaida înainte să intre în televiziune? La 17 ani, câștiga mai mult într-o zi decât mama ei într-o lună

mirela vaida

Mirela Vaida este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate realizatore de emisiuni din România. Acces Direct, emisiunea pe care o moderează, este constant pe locul 1 în topurile de audiență. Deși este foarte naturală în această postură, Mirela Vaida nu și-a dorit tot timpul să lucreze în televiziune.

Aceasta a venit la București pentru a urma cursurile facultății de Drept. Și, pentru a face rost de bani în plus, aceasta a participat la un casting în televiziune. Din acel moment, totul e istorie.

Însă, pe când era încă la Iași, în timpul liceului, Mirela Vaida își găsise o preocupare care îi aducea destul de mulți bani. De fapt, îi aducea într-o singură zi mai mulți bani decât câștiga mama ei într-o lună întreagă. Despre ce este vorba?

Mirela Vaida: Prima meserie

Așadar, pe când era doar clasa a 11-a în liceu, Mirela Vaida a început să cânte la evenimente private.

„Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavrig la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani.

Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu.”, a declarat Vaida pentru click.ro.

Citește și:

Revista Presei