Andreea Bălan, anunțul uriaș care îi va lua prin surprindere pe fani: Nimeni nu se mai aștepta la așa ceva

26 nov. 2020
Andreea Bălan, anunțul uriaș care îi va lua prin surprindere pe fani: Nimeni nu se mai aștepta la așa ceva

Andreea Bălan a făcut de curând un anunț uriaș, care îi va lua prin surprindere pe toți fanii săi. După aproape 20 de ani, trupa Andre se reunește!

Andreea Bălan a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. „Amintirile frumoase le păstrăm în suflet pentru todeauna!

Abia asteptam sa ascultati #Nostalgii In curand”, a scris artista pe contul de Facebook.

Și fosta sa colegă de trupă, Andreea Antonescu, a postat un mesaj asemănător pe contul său de social media:

”Sentiment de NOSTALGIE provocat de… ?
@trupaandreoficial
@andreeabalanofficial”

Trupa Andre s-a reunit astfel pentru a lucra la melodia Nostalgii. Și, chiar dacă este vorba de o reuniune contextuală, doar pentru această melodie, fanii vor fi cu siguranță încântați de rezultat.

De ce s-a despărțit trupa Andre

În anii 2000, Andre era una dintre cele mai în vogă trupe din România. Tocmai de aceea, vestea despărțirii i-a șocat pe mulți la vemea respectivă. De curând, într-un clip postat pe youtube, Andreea Bălan și Andreea Antonescu explică și care au fost probleme care au dus în trecut la certuri între ele:

„Noi am crezut foarte multe lucruri greşite una despre alta. Noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta. Noi ne-am chinuit mult în André, am fost chinuite, iar taţii noştri în loc să ne unească, ne despărţeau. Iar acea ruptură a fost atât de mare încât nu am mai reuşit să mai comunicăm. Eu m-am chinuit ani să scap de nişte traume şi de nişte complexe pe care le-am acumulat în André.

Îmi pare rău că părinţii noştri nu au ştiut cum să ne apropie. Eram nişte copiliţe de 13 ani frustrate, geloase şi supărate. Toată lumea întreabă de ce ne-am separate, de fapt au fost foarte multe lucruri grele în spate, nişte dureri, nişte suferinţe şi nişte complexe, nişte trăiri pe care oamenii nu le ştiu. În culise noi plângeam şi eram nefericite”, a povestit Andreea Bălan.

Și Andreea Antonescu recunoaște, în același clip, faptul că între ea și Andreea Bălan se acumulaseră frustrări imense, care nu au făcut decât să le îndepărteze încetul cu încetul:

„Când ne-a fost greu, noi am fost una lângă cealaltă, dar erau orgoliile atât de mari şi frustrările acumulate atât de multe şi preferam atât de mult să ne învinovăţim una pe cealaltă şi să ne amintim numai ce a făcut cealaltă şi faptul că noi n-am greşit, încât tu nu ai crezut niciodată că eu te-am iubit pe tine. Nici nu mai voiam să vorbim una cu alta, deşi la început eram chiar foarte bune prietene”, a zis și Andreea Antonescu în același clip.

Vezi și Atenție maximă! Pacienții fără simptome de coronavirus, care pot muri subit în somn. Par că nu au nimic, dar sunt în Happy Hypoxia! Medicul Ion Alexie avertizează