Lovitură grea pentru Andreea Bălan! Vestea care dă totul peste cap. Ce se întâmplă în relația ei cu Tiberiu Argint. Va suferi mult

de: Ana Toma
19 nov. 2020
Lovitură grea pentru Andreea Bălan! Vestea care dă totul peste cap. Ce se întâmplă în relația ei cu Tiberiu Argint. Va suferi mult

Lovitură grea pentru Andreea Bălan. După ce a fost părăsită, a divorțat și a ajuns de două ori pe masa de operație, o nouă veste cutremură liniște artistei. Relația cu Tiberiu Argint ar avea de suferit enorm având în vedere noua situație.

Viața Andreei Bălan a fost una cu adevărat dificilă. La doar 35 de ani, acesta a trecut prin nenumărate întâmplări, una mai dramatică ca alta, iar marea lovitură a venit din partea medicilor.

După ce a fost la un pas de moarte la nașterea celui de-al doilea copil, medicii au anunțat-o că nu mai poate face copii, iar de curând a fost dusă de urgență la spital, după ce a suferit un abces abdominal.

Vestea că nu va putea avea niciodată un copil cu bărbatul pe care îl iubește a debusolat-o complet pe Andreea, care a încercat să găsească soluții pentru a gestiona situația.

”Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, mărturisea Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

De ce a ascuns relația cu Tiberiu Argint

Faptul că Tiberiu Argint a apărut în viața sa, a complicat și mai mult lucrurile. Este bine cunoscut faptul că artista și-a dorit întotdeauna o familie, iar acum când o poate avea din nou, cei doi nu pot avea un copil.

De asemenea, un motiv pentru care Andreea ar fi ținut relația cu Tiberiu Argint în secret, ar fi fost chiar teama că lucrurile nu vor merge între cei doi.

”Ea nu și-a asumat public relația cu Tiberiu pentru că a vrut să-l cunoască mai bine, să fie sigură că el este ce trebuie, având în vedere situația ei. Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta.

La vârsta ei, când îți faci o relație, nu îți faci ca să fie, te gândești pe termen lung, nu? Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică”, declarau surse apropiate cântăreței pentru Fanatik.ro.

Adopția nu este o soluție

Andreea Bălan a mai mărturisit că a luat în calcul ideea de mamă surogat, însă acest lucru nu este posibil în România. De cealaltă parte, pentru artistă, ideea de adopție este ”o tâmpenie”.

”Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă?

Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani și, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta” a mai spus Andreea Bălan.