Andreea Bălan s-a răzgândit! Se împacă cu George Burcea? Artista a luat o decizie radicală

george-burcea-ar-fi-parasit-caminul-conjugal-divorteaza-de-andreea-balan_size24

În ultimele luni războiul dintre George Burcea și Andreea Bălan părea că nu se va mai termina niciodată. Se pare însă, că apele sau liniștit brusc, iar artista a luat o decizie radicală cu privire la relația dintre ea și actor.

După atacuri repetate pe rețelele de socializare, din partea amândurora, Andreea Bălan pare să fie dispusă să-i mai acorde o șansă actorului pentru a avea o familie fericită.

Cuplul a plănuit deja o vacanță, iar fotografiile postate de actor pe rețelele de socializare, spun tot. George Burcea petrece destul de mult timp alături alături de fiicele sale, dar și de Andreea Bălan.

Vacanța de familie, pe lista celor doi

Andreea Bălan și George Burcea și-au planificat deja o vacanță în familie, pe care vor să o petreacă în patru, pentru ca micuțele să nu simtă lipsa tatălui vreodată în viața lor, mai ales la o vârstă atât de fragedă.

”Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru.

Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu”, au declarat surse din anturajul celor doi potrivit Impact.ro.

Mama Andreei Bălan vine cu ei

Totuși, cei doi nu vor fi doar cu micuțele lor. Potrivit sursei citate, mama Andreei Bălan va fi și ea prezentă în următoarele escapade ale familiei.

”Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, a mai spus sursa citată.

Revista Presei