Andreea Bălan rupe tăcerea după foarte mult timp. Ce îi făcea tatăl său, Săndel Bălan când era copil

02 apr. 2021
Andreea Bălan rupe tăcerea după foarte mult timp. Ce îi făcea tatăl său, Săndel Bălan când era copil

Andreea Bălan a fost mult timp certată cu tatăl său. Astăzi cei doi par să se înțeleagă bine, iar bărbatul își vizitează nepoțelele de câte ori poate. Însă o perioadă lungă de timp fiica lui i-a reproșat că i-a furat copilăria practic. Era extrem de dur cu ea și totul trebuie să fie centrat pe muzică și eventual școală. I-a lipsit joaca.

Andreea Bălan a povestit la #BraveTalk – o campanie despre sănătatea emoțională și conștientizarea importanței ei – despre ce a însemnat copilăria pentru ea,  cum a ajuns să facă terapie mulți ani și cum a învățat să se accepte și să se iubească, după experiențele traumatizante avute cu tatăl său.

Andreea Bălan povestește cât de mult a marcat-o relație defectă cu tatăl său

“Cred că dacă tatăl meu nu era atât de dur, eu nu aș fi fost ce sunt astăzi. Pentru mine conta foarte mult confirmarea lor, a tatălui meu și a mamei mele, și rar se întampla să vină. De aceea încercam să fiu din ce în ce mai bună, pentru a obține de la tatăl meu iubire și nu prea obțineam. Și a fost greu, pentru că pentru mine conta să îl mulțumesc pe el. Nu conta că urla un stadion, nu conta, eu pe el voiam să îl mulțumesc” a povestit Andreea, conform showblitz.ro.

Artista și-a iertat tatăl și a a învățat să se înțeleagă și să îi înțeleagă pe cei din jurul ei. Mult timp a ales să meargă la terapie și nu se oprește din a învăța și a face lucruri care să o dezvolte și să o echhilibreze pentre cele două fetițe ale sale, care încă par să sufere din cauza absenței tatălui.

Ce a însemnat pentru Andreea Bălan să fie celebră de mică

“Cred că ele vor dori să fie în lumina reflectoarelor, pentru că este exemplul pe care îl văd, atât la mine cât și la tatăl lor. (…) Diferența va fi că eu le voi lăsa să se joace. O întreb pe Ela dacă vrea să filmam ceva, dacă îmi spune nu, nu filmăm”, a mai spus Andreea la Brave Talk

Aceasta a mai povestit și că atunci când ajungi celebru de mic, îți pierzi reperele, nu știi cum e să trăiești ca un om normal, obișnuit, îți pierzi identitatea și te confunzi prea mult cu imaginea pe care o văd ceilalți.

Andreea Bălan se uită astăzi înapoi cu mândrie, cu nostalgie și iertare. Are deja o carieră de 20 de ani în muzică și de mult timp își gestionează singură tot. Dar are acea durere în suflet, acea dorință după lucrurile pe care nu le-a văzut niciodată: “Mi-am privat partea emoțională de foarte multe lucruri”.