Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou împreună! Fanii au fost șocați. Cum și-au petrecut cei doi weekendul

andreea-balan-burcea

Andreea Bălan și George Burcea petrec timp de calitate împreună, chiar dacă artista este deja într-o altă relația, cu Tiberiu Argint. Motivul principal în reprezintă fetițele pe care cei doi le au împreună.

Chiar dacă separarea celor doi s-a terminat cu un val de reproșuri pe rețelele de socializare, de dragul copiilor, cei doi soți continuă să petreacă timp împreună, iar asta s-a întâmplat și în acest weekend.

Indifernt de relația pe care Andreea Bălan o are cu noul său iubit, artista știe cât de importantă este prezența tatălui în viața celor două fetițe.

Astfel, ziua de duminică au ales să o petreacă în familia, iar dovada apare pe rețelele de socializare. Atât Andreea Bălan cât și George Burcea au postat pe paginile de instagram mai multe imagini în care apar cele două fetițe, Ella și Clara.

Fanii au reacționat imediat, iar reacțiile au început să curgă. Zeci de mii de persoane au apreciat postările și l-au încurajat pe actor în rolul lui de tată.

Relația fetițelor cu George Burcea

În urmă cu ceva timp, Andreea a Bălan vorbit deschis și despre relația celor două fetițe cu tatăl lor. Artista a mărturisit că Ella, în vârstă de trei ani știe doar că tatăl ei lucrează și vine acasă doar în weekend, deoarece cuvântul ”despărțire” este destul de greu de perceput de aceasta.

”În primul rând, Clara nu vorbește, deci nu întreabă, iar Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi.

Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, mărturisea Andreea Bălan.

Revista Presei