Scandal imens! Dan Bittman șterge pe jos cu Andreea Esca. Ce acuzații extrem de grave aduce vedetei Pro Tv

dan bittman

Dan Bittman continuă să uluiască întreaga Românie cu declarațiile lui năucitoare. După ce s-a blestemat la Gândul Live să moară și el de COVID-19 și a îndemnat oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor luate de autorități, acum acesta recidivează.

Solistului de la Holograf pare că nu i-a priit deloc izolarea și a început o serie de acuzații extrem de grave la adresa unor colegi din lumea showbiz-ului. Printre acestea și Andreea Esca, despre care spune că și-a înscenat boala. Reamintim că vedeta știrilor Pro Tv a fost diagnosticată cu coronavirus în vară, după ce a participat la o petrecerea pe litoral.

Dan Bittman, acuzații grave la adresa Andreei Esca

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman la emisiunea online a fostului realizator Kanal D, Mădălin Ionescu.

Dan Bittman și-a îngrijorat apropiații

Acuzațiile au surprins pe toată lumea în contextul în care toată lumea știe că pe Andreea Esca și Dan Bittman îi leagă o relație de prietenie. Nimeni nu înțelege atitudinea artistului, iar mai mulți apropiați ai acestuia sunt îngrijorați de comportamentului artistului din ultime perioadă.

La începutul pandemiei, presa a scris că Dan Bittman a plecat de acasă pentru a se muta cu Monica Odagiu, tânăra de 24 de ani, cu care se presupun că ar fi avut o relație. Ulterior acesta s-ar fi întors la Liliana Ștefan, cea cu care are trei băieți, dar cu care nu s-a căsătorit niciodată.

Vezi și Cât va costa vaccinul COVID-19 și câte doze sunt necesare pentru imunizare. Este vorba despre cel mai bun vaccin anti COVID

Revista Presei