Andreea Esca, umilită crunt în fața tuturor. Ce a dezvăluit Oana Zăvoranu despre fiica ei, Alexia Eram

andreea esca alexia eram

Andreea Esca a fost umilită în fața tuturor după ultimele declarații făcute de Oana Zăvoranu. Actrița a explodat la adresa fiicei sale, Alexia Eram, ea fiind doar una dintre cele care o nemulțumesc complet prin atitudinea de pe rețelele de socializare. 

Divorțul lui Pepe pare să o fi activat destul de mult pe Oana Zăvoranu, care nu se mai poate abține deloc. De câteva zile, actrița lansează umilințe peste umilințe la adresa artiștilor sau a influencerilor din România.

Oana Zăvoranu a început cu Oana Roman, a continuat cu Adelina Pestrițu, a vorbit și despre Delia, Andra, Alina Ceușan, iar acum, în vizorul ei a ajuns și Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Actrița nu iartă pe nimeni, astfel că, are o părere total dezamăgitoare despre fiica Andreei Esca. Oana Zăvoranu susține că Alexia Eram  nu este nicidecum o ”influenceră” ci doar nu știe să facă nimic. Fosta soție a lui Pepe consideră că iubita lui Mario Fresh nu are niciun talent și singurul lucru care o face specială este faptul că este fiica Andreei Esca.

”Și asta e influenceră? Ferească Dumnezeu, deci dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră, nu? Asta ce dracu’ mai influențează? Nimic și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa… așa că ce să spun eu de asta? ZERO PENTU MINE”, a scris Oana Zăvoranu, întrebată ce crede despre Alexia Eram.

Oana Zăvoranu, împotriva tuturor 

Oana Zăvoranu îi șochează pe toți în ultima vreme. S-ar părea că fosta soție a lui Pepe a pornit un adevărat război împotriva influencerilor și a persoanelor publice care promovează diverse produse în online.

Actrița susține ferm că aceste persoane nu fac altceva decât să-și pdoucă banii ”pe spatele fraierelor” care cumpără produsele promovate de ele.

”Au făcut bani pe spatele fraierelor și ele cumpără! Mă deranjează prosteala și batjocora pe care le fac! Eu le promit acestor naive, că mi-a bubuit instagram-ul cu fete care mi-au spus că se uită la astea și își cumpără tot felul de mizerii, că le scap de căpușele astea”, a completat bruneta.

Revista Presei