Pericol pentru Andreea Esca! Pro Tv are o nouă prezentatoare de știri. Este extrem de frumoasă și o cunoaște toată lumea. De când începe

roxana hulpe pro tv

Schimbări în departamentul de știri al Pro Tv. Începând cu 15 noiembrie, postul de televiziune va avea o nouă prezentatoare. Aceasta va putea fi văzută în fiecare duminică, de la ora 7:00, când va prezenta jurnalul de dimineață alături de Cosmin Stan. Este vorba despre Roxana Hulpe, care încheiase deja un acord cu Prima Tv.

Roxana Hulpe lucrează la Pro Tv de cinci ani și este în prezent reporter de teren pe educație. Ea va face în continuare și acest job, dar în plus de asta va prezenta știrile în weekend, așa cum și-a dorit foarte mult. Prima Tv îi făcuse o ofertă în acest sens și ea o acceptase, dar în cele din urmă și Pro Tv i-a oferit același lucru așa că a rămas la postul care i-a adus multă notorietate.

Roxana Hulpe este una dintre cele mai frumoase reportere ale Pro Tv și a absolvit două facultăți, Litere și Georgrafie la Universitatea Babes-Bolyai. Și-a început cariera la Look Tv, a urmat apoi TVR Cluj și într-un final Pro Tv. Visul ei a fost să ajungă prezentatoare, iar acum iată că s-a împlinit. Mulți o văd chiar luându-i locul Andreei Esca în timp.

Ce spune Roxana Hulpe despre noul job la Pro Tv

”Am ajuns la pupitrul Știrilor PRO TV, aici unde sunt toți colegii mei din redacție pe care îi vedeți zi de zi. Care investighează, documentează, întreabă și vă aduc cele mai importante informații cu aceeași dăruire și precizie. Ei vă aduc zilnic cele mai urmărite și apreciate știri din România.

Documentate în detaliu și privite mereu din toate unghiurile, astfel încât realitatea să ajungă, așa cum sunteți obișnuiți de 25 de ani, neștirbită în casele dumneavoastră. De aceea rolul pe care îl primesc acum este atât de încărcat de responsabilitate, pentru că voi prezenta munca celor mai buni reporteri, operatori și editori din România.

E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei.

Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile supinse de colegii operatori”, a declarat Roxana Hulpe după ce Pro Tv a anunțat că aceasta va rămâne în cadrul postului din Pache Protopopescu.

Vezi și Melania îl distruge pe Donald Trump! Câți bani va primi dacă divorțează. Dezvăluri care cutremură planeta

Revista Presei