Andreea Marin rupe tăcerea după mult timp! A dezvăluit care a fost motivul real pentru care s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr și ce s-a întâmplat între cei doi

de: Ana Toma
14 mai 2021
Andreea Marin rupe tăcerea după mult timp! A dezvăluit care a fost motivul real pentru care s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr și ce s-a întâmplat între cei doi
Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au fost căsătoriți timp de șapte ani, în perioada 2006-2013. Cei doi au împreună o fată, iar după separare fiecare dintre ei și-a refăcut viața.

Ștefan Bănică s-a recăsătorit și are un băiat, iar zâna de la Surprize, Surprize a avut o căsnicie eșuată cu turcul Tuncay Ozturk. La ani distanță, vedeta a vorbit despre motivul pentru care s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr.

De ce s-a căsătorit Andreea Marin cu Ștefan Bănică Jr

Căsnicia dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr a început cum nu se putea mai frumos, iar vedeta mărturisește că nu a pus deloc accetul pe statutul fostului ei soț.

Cu alte cuvinte, faptul că era celebru nu a contat deloc, iar vedeta a încercat să vadă tot ce a fost mai bun în el, acesta fiind lucrul principal care a atras-o. Din păcate, așa cum se știe din presă, relația celor doi a luat sfârșit, iar un motiv principal l-ar fi reprezentat violențele la care aceasta ar fi fost supusă.

”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc”, a mărturisit. Andreea Marin la Mădălin Ionescu Show.

Fiica Andreei Marin a rămas cu semne

Deși părinții ei s-au despărțit în urmă cu aproape opt ani de zile, Violeta, fiica Andreei Marin a rămas încă cu semne, iar Zâna mărturisește că informațiile care apar în spațiul public îi fac rău acesteia.

Vedeta a povestit că fiica sa a fost extrem de afectată de zvonurile conform cărora artistul ar fi fost violent cu mama sa în timpul căsniciei. Mai mult de atât, a fost nevoie de psiholog pentru ca Violeta să ajungă la un echilibru din pucnt de vedere emoțional.

Faptul că și colegii acesteia pot citi zvonurile de presă este și mai rău, acesta este și motivul pentru care Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr încearcă să nu o expună pe aceasta cât de mult se poate.

Ce spune Andreea Marin despre fiica ei

”Copilul nostru trăieşte astăzi în echilibru. Şi acasă şi la tatăl ei. Violeta este foarte afectată despre ce se scrie în presă. Trebuie să duci o muncă grea, să-l duci la psiholog, ca să-l aduci în echilibru. Uneori, ceea ce aud ei despre părinţii lor e atât de ruşinos încât nici nu au curajul să vină acasă şi să vorbească despre asta.

Nu încercăm să ne expunem copilul, nici eu şi nici tatăl ei. Mă gândesc ce e în mintea unui om atunci când spune anumite lucruri despre părintele copilului, gândindu-se că acel copil poate auzi”, mai mărturisea Andreea Marin.