Câți bani are, de fapt, Andreea Marin. Ce mașină conduce și cât investește în ținutele ei

de: Ana Toma
25 apr. 2021
Câți bani are, de fapt, Andreea Marin. Ce mașină conduce și cât investește în ținutele ei
Andreea Marin

Andreea Marin a făcut furori în perioada sa de glorie. După succesul emisiunii Surprize Surprize, vedeta a avut nenumărate proiecte importante, însă în final a ales o viață decentă.

Nu a vorbit niciodată despre averea ei, însă recent, zâna a vorbit despre viața ei personală, dar și despre echilibrul pe care l-a găsit din punct de vedere financiar.

Cât de bogată este Andreea Marin

Andreea Marin nu se consideră o persoană bogată. Prezentatoarea tv mărturisește că are o viață cât se poate de decentă, cu o mașină, o casă, dar și posibilitatea de călători sau de a investi în propriul ei copil. 

”Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă”, a mărturisit prezentatoarea, pentru Canal 33.

Mai mult de atât, vedeta povestește că nu a făcut și nu va face niciodată exces de investiții în haine și susține că tot timpul a fost o persoană cumpătată când a fost vorba de astfel de cumpărături. 

”Nu o să mă vezi făcând exces de investiții în articole vestimentare”, a mai mărturisit ea.

Ce mașină are Andreea Marin

Vedeta a vorbit și despre mașina pe care o deține. Deși mulți s-ar fi așteptat ca vedeta să conducă un bolid de lux, Andreea Marin mărturisește că nu va investi niciodată într-o mașină scumpă. Ea susține că deține o mașină cât se poate de normală, iar inclusiv fostul autoturism l-a ținut tip de 13 ani.

Andreea Marin a ma adăugat că își schimbă mașina doar în momentul în care aceasta se va strica. La fel ca orice om de rând, vedeta are și credite. Zâna mărturisește că mai are de plătit încă 10 ani pentru casa și mașina pe care le deține. 

”Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Când a început să scârțâie, atunci am schimbat-o. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani,” a explicat Andreea Marin.