Andreea Tonciu, o nouă schimbare radicală! Nu mai seamănă deloc cu ea. Cum arată acum vedeta

de: Ana Toma
29 apr. 2021
Andreea Tonciu, o nouă schimbare radicală! Nu mai seamănă deloc cu ea. Cum arată acum vedeta
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu are o pasiune pentru operațiile estetice și are grijă tot timpul să vină cu câte ceva nou din punct de vedere al aspectului fizic. De această dată, bruneta a recurs la o altă modificare, iar imaginile i-au lăsat mască pe fani.

Își face tratamente corporale, are grijă de corpul ei, iar recent, bruneta a descoperit și un tratament minune pe care a decis să-l încerce, împărtășind totul cu fanii ei.

Cum arată Andreea Tonciu acum

În urmă cu mai bine de o lună, Andreea Tonciu și-a operat nasul, schimbându-și complet înfățișarea. Acum însă, vedeta își dorește mai mult așa că vrea să își facă o nouă schimbare la nivelul feței.

Nu a mai apelat la bisturiu de această dată, ci a decis să folosească un tratament prin care să își subțieze bărbia. Zis și făcut. Andreea Tonciu s-a dus direct la o clinică din Capitală, înfășurându-și fața cu o bandă neagră.

Mai mult de atât, bruneta le-a recomandat și fanilor acest tratament, care, spune ea, îi poate scăpa de operațiile estetice pentru o asfel de modificare la nivelul feței.

”Dragelor, și am mai făcut un tratament, pentru că vreau să-mi subțiez bărbia. Dacă purtăm asta, o să scăpăm de operații”, a transmis Andreea Tonciu pe contul ei de Instagram.

Andreea Tonciu

Cine este iubitul Andreei Tonciu

Andreea Tonciu a avut de-a lungul timpului mai multe apariții în domeniul media, însă în urmă cu câțiva ani, aceasta s-a retras în tăcere din lumina reflectorelor și s-a pus la casa ei.

Ea este căsătorită cu Daniel Niculescu. În 2015, bruneta a anunțat că este însărcinată, iar în 2016, ea și Daniel s-au căsătorit. Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf au fost nașii celor doi de cununie, iar în vara anului 2016, Andreea Tonciu și-a ținut în brațe pentru prima oară fiica.

În toamna aceluiași an, ea și Dan Niculescu s-au cununat religios, iar din informațiile care circulă în spațiul media, pare că bruneta este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.