Andrei Ștefănescu avea părul lung înainte să devină celebru. Cum arăta vedeta Antena 1 și ce titlu a câștigat în liceu

de: Ana Toma
19 apr. 2021
Andrei Ștefănescu avea părul lung înainte să devină celebru. Cum arăta vedeta Antena 1 și ce titlu a câștigat în liceu
Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu este unul dintre concurenții emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1. Multă lume a auzit drama acestuia, divorțul dureros prin care a întrecut, însă puțini știu detalii despre trecutul sau, dar și despre înfățișarea sa.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Andrei Ștefănescu avea părul lung, însă cu trecerea anilor, venirea greutăților, dar și a altor lucruri, artistul și-a pierdut podoaba capilară. Trăsăturile i-au rămas aceleași, însă în imagini este de nerecunoscut.

Cum arăta Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu și Kamara au creat trupa Alb Negru. Au scos hituri după hituri, iar acum, artistul a ales să intre și în lumea mondenă, participând la show-ul Te cunosc de undeva, unde acceptă în fiecare săptămână o nouă provocare.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, înainte de a deveni celebru, artistul se lăuda cu podoabă capilară uluitoare. El a dat publicității o serie imagini în care este de nerecunscout. Fotografiile au fsot făcute în perioada 1998-1999, iar Andrei Ștefănescu mărturisește că în perioada liceului a decis că vrea să aibă un păr ceva mai lung.

”Astea erau niște ședințe foto făcute în 1998-1999. Eram la început. Vă dați seama, cu 20 de ani în urmă?… Ușor-ușor s-a plictisit (n.r. părul). Eu am avut părul lung foarte mult timp. De la liceu mi l-am lăsat lung. Și eu când am ieșit Mister în liceu aveam părul până aici (n.r. mai jos de umeri), făcut tot cârlionți.

Eram Michael Jackson. Cred că cineva m-a văzut și a spus: “Ptiu, ptiu, cădea-i-ar părul”. Și mi-a căzut”, a povestit Andrei Ștefănescu, la Antena Stars.

Andrei Stefanescu

Andrei Ștefănescu a divorțat în liniște

Chiar dacă din punct de vedere profesional se poate declara împlinit, pe parte sentimentală artistul nu o duce chiar atât de bine. În toamna anului 2020, acesta a divorțat de Antonia, în mare secret.

Spre deosebire alți artiști, Andrei Ștefănescu a decis să țină totul pentru el, așa că și-a anunțat fanii de abia când actele au fost semnate la notar. Acesta mărturisea că divorțul a avut loc în luna septembrie, însă copilul nu va fi afectat de decizia luată de părinții lui.

Mai mult de atât, în afară de postarea făcută după diorț, atât Andrei Ștefănescu cât și fosta sa soție au decis să țină totul pentru el, fără a mai vorbi vreodată de acest subiect și fără a oferi explicații.

Mesajul de rămas bun

“Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despart i(…).

In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea. Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!”, mărturisea Andrei Stefanescu pe Facebook.