Ce salariu încasează lunar Mirela Vaida, ca prezentatoare Acces Direct? Suma uriașă pe care i-a dat-o Antena 1 ca să participe și la Te cunosc de undeva

01 apr. 2021
Ce salariu încasează lunar Mirela Vaida, ca prezentatoare Acces Direct? Suma uriașă pe care i-a dat-o Antena 1 ca să participe și la Te cunosc de undeva

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete tv în momentul de față. Aceasta a reușit audiențe record cu emisiunea pe care o prezintă, Acces Direct, iar recent a decis să participe și la show-ul Te cunosc de undeva, difuzat tot de Antena 1. 

Recent Mirela Vaida a trecut prin cele mai groaznice clipe ale vieții ei. O femeie goală a intrat în platoul Acces Direct și a aruncat cu un bolovan spre ea, strigându-i să-i dea banii. Șocată, prezentatoarea a început să țipe, apoi i s-a făcut rău, iar în cele din urmă a reușit să-și ducă la bun sfârșit emisiunea, însă cu greu.

Ce salariu încasează Mirela Vaida de la Antena 1

Mulți au acuzat-o că se preface și că totul ar fi doar un scenariu, însă totul arată că întâmplarea a fost una reală și dramatică și a avut un impact major în psihicul Mirelei Vaida. Chiar s-a zvonit că aceasta se gândește să renunțe la emisiune, dar informația nu a fost confirmată, semn că vedeta va continua la Antena 1.

De altfel, aceasta este destul de bine plătită. Jurnaliștii de la fanatik.ro susțin că Mirela Vaida ar avea un salariu lunar de 5.000 de euro pentru Acces Direct, la care s-ar mai adăuga încă 15.000 de euro pentru participarea la Te cunosc de undeva. Filmările pentru această producție durează 3 luni, deci practic tot 5.000 de euro pe lună primește și pentru prestația aceasta.

Ce salariu încasa Simona Gherghe de la Acces Direct

“La ‘Acces direct’ câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru TCDU (n.r.- Te cunosc de undeva), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul”, au declarat surse pentru fanatik.ro.

Simona Gherghe a revenit la Antena 1 după o lungă perioadă de pauză. Aceasta prezintă reality show-ul matrimonial Mireasa, după ce a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu, care nu s-a descurcat foarte bine în rolul de prezentatoare. Audiențele sunt satisfăctoare, dar producătorii doreau mai mult, așa că au dorit să o coopteze pe Andreea Mantea pentru a coordona emisiunea, dar vedeta Kanal D a refuzat.