Au ieșit la iveală înțelegerile lui Meghan Markle. Ce ascunde ducesa de Sussex: A primit ce a vrut

de: Ana Toma
17 aug. 2020
Au ieșit la iveală înțelegerile lui Meghan Markle. Ce ascunde ducesa de Sussex: A primit ce a vrut

Meghan Markle și prințul Harry se află de câteva luni într-un conflict direct cu paparazzi după ce mai multe drone au fost surprinse încercând să-i filmeze pe ducii de Sussex în noua lor reședință din Los Angeles. La scurt timp după ce Meghan a anunțat cu un proces, ies la iveală detalii neștiute din trecutul acesteia. 

Înainte de a intra în Familia Regală, Meghan Markle era foarte cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul de succes numit ”Suits”. La vremea aceeea, se pare că ducesa de Sussex era extrem de obsedată de celebritate și își dorea să fie mereu în centrul atenției, însă acum lucrurile s-au schimbat complet.

The Sun relatează că în urmă cu ceva ani, Meghan Markle și agentul ei au fost acuzați de o înțelegere cu paparazzi care urmau să o fotografieze pe actriță în timp ce intra într-un restaurant londonez.

De asemenea, în martie 2015,  ducesa de Sussex a fost fotografiată la intrarea în restaurantul Toto arătând impecabil, pregătită pentru o ședință de shooting ad hoc, citează Avantaje.

Același lucru s-a întâmplat câțiva ani mai târziu, atunci când tatăl său chema paparazii odată cu intrarea fiicei sale în Familia Regală.

Înțelegerile au căzut

Totul s-a schimbat odată ce Meghan Markle a devenit iubita oficială a prințului Harry. În acel moment, toate înțelegerile fostei actrițe cu paparazii au căzut.

Acum, în prezent, de când este soția lui Harry, Meghan Marke este asaltată de fotografi, paparazzi, drone și elicoptere în casa din Los Angeles unde s-au retras, însă acest lucru nu pare să-i mai convină acesteia.

În urmă cu câteva săptămâni, Meghan și Harry au anunțat intentarea unui proces după ce aceștia au fost filmați de mai multe ori cu niște drone.