Cutremur în Familia Regală! Regina va fi șocată. De ce au renunțat Meghan și Harry la titlurile regale

de: Ana Toma
03 aug. 2020
Cutremur în Familia Regală! Regina va fi șocată. De ce au renunțat Meghan și Harry la titlurile regale

Este cutremur în Familia Regală. După luni întregi de speculații, adevărul a ieșit la iveală. S-a aflat motivul real pentru care Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la titlurile regale. Regina va rămâne șocată. 

Într-o carte de memorii scrisă de Tom Quinn și făcută publică de Daily Mail, o sursă de la palat susține că au început să apară tensiuni între ducii de Sussex și cei de Cambridge, în special în momentul în care Meghan a fost nevoită să accepte că bărbatul cu care s-a măritat nu va deveni niciodată rege.

”A face parte din familia regală ajunge să li se urce tuturor la cap în cele din urmă – și după o perioadă William și Harry au început să se întâlnească fără soțiile lor pentru a evita momente stânjenitoare”, a meționat sursa citată.

De cealaltă parte, abordarea cumnatei sale a șocat-o complet pe ducesa de Cambridge.

”Ca mulți oameni care nu sunt obișnuiți cu servitori, Meghan a făcut abuz de statutul ei; pe de o parte vrea să fie ca Diana, o prințesă a poporului, iar pe de altă parte vrea ca oamenii să stea drepți când ea bate din palme”, a mai spus sursa de la palat.

Gestul care i-a făcut să plece

Un alt detaliu incredibil a ieșit la iveală în cartea intitulată ”În căutarea libertății”, o nouă biografie neoficială și neautorizată urmează să scoată la iveală secrete bine ascunse ale Familiei Regale a Marii Britanii.

Aici se regăsește gestul Reginei care i-a făcut pe ducii de Sussex să ia decizie de a renunța la titlurile regale.

Potrivit sursei citate, în timpul discursului de Crăciun al Reginei, în fundal se vedeau fotografiile tuturor membrilor Familiei Regale, mai puțin cele ale lui Harry și Meghan Markle, motiv care a stârnit o indignare fără precedent a acestora.

”Pentru cei doi, acesta a fost un semn clar că trebuie să-şi croiască propriul drum, afară din monarhie. Cei doi s-au simţit înstrăinaţi de această instituţie împotriva voinţei lor şi nu mai simţeau Familia Regală ca parte din viitorul lor”, se arată în carte.