Lovitură grea pentru Meghan Markle! Regina i-a eliminat complet: Au primit interdicție

de: Ana Toma
13 aug. 2020
Lovitură grea pentru Meghan Markle! Regina i-a eliminat complet: Au primit interdicție

Mișcare de ultim moment în Familia Regală. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a luat o decizie fără precedent. Meghan Markle și prințul Harry au fost eliminați de pe listă. Nici prințul Andrew nu a scăpat. 

La Vanguaria precizează că Regina Elisabeta a II-a i-a elimint pe ducii de Sussex și pe prințul Andrew, de pe site-ul familei regale, iar odată cu această modificare, site-ul Windsor oferă opţiunea de a accesa doar conturile reţelelor de socializare ale reginei, unde pot fi găsite informaţii şi despre ceilalţi membri ai casei regale.

De asemenea, acum pot fi accesate site-urile palatului Kensington şi Clarence House, dedicate ducilor de Cambridge, prinţul William şi soţia sa Kate Middleton, şi respectiv prinţului Charles şi soţiei sale, Camila Parker-Bowles, ducesă de Cornwall.

Decizia Reginei survine la doar câteva săptămâni după ce prinţul Andrew şi-a închis contul oficial ca duce de York. Acesta a dorit să dispară după ce a fost implicat în cazul traficantului de minore Jeffrey Epstein, un scandal care l-a obligat să se retragă din funcţiile oficiale de membru al casei regale britanice.

Lovitură pentru Meghan Markle

În cazul lui Harry şi Meghan Markle, situația este mai complicată. Ducii de Sussex au primit interdicţia de a folosi cuvântul „royal” în urmă cu câteva luni, ca parte a ieşirii lor oficiale din familia regală britanică.

Astfel, aceștia vor fi obligați să desfiinţeze fundaţia pe care au creat-o după ce au renunţat la cea pe care o împărţeau cu ducii de Cambridge şi cu care relaţiile s-au deteriorat.

La finalul lunii iulie, presa canadiană preciza că Meghan Markle nu au pierdut timpul și au depus deja actele pentru a desfiinţa Sussex Royal iar, deşi site-ul cu acest nume este încă deschis, nu mai este activ de când cei doi au plecat în America, în luna martie a acestui an.