Azi începe sezonul 9 din Chefi la Cuțite! Ce rol va avea de data aceasta Gina Pistol? Chef Scărlătescu s-a dat de gol

28 feb. 2021
Azi începe sezonul 9 din Chefi la Cuțite! Ce rol va avea de data aceasta Gina Pistol? Chef Scărlătescu s-a dat de gol
Gina Pistol și cei 3 chefi de la Chefi la Cuțite

Sezonul 9 din Chefi la Cuțite începe duminică, 28 februarie, începând cu ora 20.00, iar Survivor România va avea o competiție serioasă în materie de audiențe. În trecut, show-ul culinar de la Antena 1 a fost mai tot timpul pe locul 1, iar fanii par nerăbdători să „devoreze” și noua ediție.

Gina Pistol a filmat însărcinată și deși s-a vorbit mult despre înlocuirea ei din postul de prezentatoare, cei trei chefi au insistat mult ca aceasta să rămână la cârma emisiunii. Totuși producătorii au dorit să-i aducă un ajutor, mai ales că până la finalul sezonului, care va fi unul foarte lung, este foarte posibil să o vedem pe iubita lui Smiley tot mai rar.

Cine va prezenta Chefi la Cuțite alături de Gina Pistol

Speak, cel care era la un pas să câștige Asia Express, va fi co-prezentatorul Ginei Pistol în cel de-al 9-lea sezon Chefi la Cuțite, care va fi unul plin de surprize. Chef Scărlătescu a făcut deja o serie de dezvăluiri, după ce a fost invitat la Neața cu Răzvan și Dani.

„Va fi cel mai tare sezon chefi la cutite, va fi extrem de lung. Ginuta a muncit foarte mult, gravida cum este. Ne-a suportat cu tot ce am facut acolo. O sa fie si Speak in acest sezon. Cum poate sa se gandeasca cineva ca ma cert cu Dumitrescu si totul e fals? Pai ma apuca rasul dupa cateva secunde daca e ceva fals. Ceea ce vedeti acolo e 100% real! Acolo vedeti un Scarlatescu exact cum e!”, a spus chef Scărlătescu.

Ce aduce nou sezonul 9 din Chefi la Cuțite

Acesta a vorbit și despre cei doi colegi ai săi, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu, care îi sunt și foarte buni prieteni. Cel care a câștigat în trecut trofeele a fost mai mereu renumitul chef Bontea, care s-a impus și la Asia Express, unde a făcut echipă cu Răzvan Fodor.

„Nu pot sa ma cert cu Bontea sau cu Dumitrescu. Eu si cand pierd castig. Nu am loc de Bontea asta. Bontea e castigator peste tot. Nu se poate. Unde il pui castiga. În pauza de la filmari facem gogosi. O zi de filmare dureaza putin peste 12 ore. L-am batut la sah rau de tot pe Dumitrescu. El cica juca sah de cand era mic. Am mancat cateva chestii farte interesante, dar nu pot sa dau din casa. In sezonul 9 am gustat din cele mai ciudate farfurii”, a adăugat Chef Cătălin Scărlătescu.

Sezonul cu numărul 9 vine și cu câteva schimbări, care să condimenteze și mai mult show-ul culinar. Pe lângă mult doritul titlu de câștigător al trofeului Chefi la cuțite, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților, anunță Antena 1.