Bărbați sau femei? Cătălin Botezatu a spus adevărul despre viața sa intimă. A recunoscut tot: Am vrut să mă sinucid

de:
27 iun. 2020
Bărbați sau femei? Cătălin Botezatu a spus adevărul despre viața sa intimă. A recunoscut tot: Am vrut să mă sinucid

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți disgineri din România, iar pentru a ajunge la acest nivel, vedeta a depus eforturi inimaginabile și a avut nevoie de toată energia canalizată într-un singur loc. Dincolo de carieră însă, lucrurile stau diferit pentru Cătălin. 

Cătălin Botezatu a mărturisit că deși viața lui profesională este una reușită, lucrurile stau destul de prost pe plan personal. Designerul și-ar fi dorit ca până acum să aibe o familie, însă timpul nu ține cu el.

”Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine”, a povestit Cătălin Botezatu.

Acesta a mai precizat că în momentul de față nu are o relație stabilă, însă nici nu are posibilitatea să trăiască așa ceva din lipsă de timp.

”Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau. O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până sear”, a dezvăluit Botezatu.

De asemenea, disignerul a mai mărturisit că în momentul în care suferă, e în stare de orice.

”Am vrut și să mă sinucid” (n.r. din cauza unei femei), a mai spus acesta.

Bărbați sau femei?

Legat de orientarea sexuală, Cătălin Botezatu a mărturisit că, într-adevăr, este plăcut atât de femei, cât și de bărbați. Totuși, există o barieră pe care nu a depășit-o complet, citează Spynews.ro.

”Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine…

E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a mai spus disignerul.