Cum iti dai seama daca cineva chiar te place? Lidia Fecioru spune ce trebuie sa observi exact

de: Ana Toma
03 aug. 2020
Cum iti dai seama daca cineva chiar te place? Lidia Fecioru spune ce trebuie sa observi exact
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut are și două emsiuni la Antena3

Deseori ne confruntăm cu dilema: ne place sau nu ne place? Iar acest lucru este complet normal, având în vedere că de multe ori, există persoane cărora le este destul de dificil să își exprime sentimentele față de omul de lângă ele. 

Lidia Fecioru a dezvăluit la Antena 3, semnele clare care confirmă faptul că un bărbat te place. Pentru a înțelege aceste semne, trebuie să fii receptivă. Deși sunt oarecum ”mascate”, ele sunt indicii clare că această persoană te place cu adevărat, însă are temeri în legătură cu acest lucru.

Printre aceste semne, cel mai important este comportamentul contradictoriu. Azi te privește întreaga zi, mâine nu dă niciun semn. Este nervos alături de tine, agitat, se înroșește la față.

De asemenea, un alt lucru pe care trebuie să îl știi este că în momentul în care unui bărbat îi place o femeie, acesta va face tot posibilul să o impresioneze, iar comportamentul lui se va schimba întotdeauna imediat ce va observa prezența acesteia prin preajmă.

Își întoarce privirea

”Te ascultă când vorbești despre probleme, te ajută(…). Se uită insistent și apoi își întoarce privirea. În compania altor persoane, e agitat și gelos”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Puține persoane știu faptul că, în momentul în care un bărbat te place, expresiile sale faciale devin prietenoase. Ca să poți observa acest lucru, aruncă un ochi la privirea sa. Aceasta devine mai caldă, iar dacă este o persoană emotivă, poate transpira foarte ușor.