Leacul natural pentru tiroidă. Are nenumărate beneficii pentru organismul tău. Cum îl consumi corect

Lidia Fecioru

Toți ne confruntăm la un momentdat cu probleme de sănătate, însă cel mai important lucru este cum le depășim. Lidia Fecioru a prezentat leacul minune pentru tiroidă, care este un adevărat miracol pentru organismul nostru. 

Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3 despre peroxidul de hidrogen alimentar de 35 procente, care ajută la oxigenarea celulelor. Potrivit acesteia, substanța este un adevărat miracol pentru o mai bună funcționare a corpului nostru.

Bionergoterapeutul a povestit că peroxidul de hidrogen a fost soluția perfectă în cazul unei paciente care avea probleme cu tiroida.

”Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroidă, din cauza asta avea palmele şi călcâiele crăpate din care curgea sânge. I-am spus de acest peroxid alimentar, care se bea în prima zi trei picături, apoi patru, până la 25 şi apoi înapoi”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Cum se consumă

De asemenea, aceasta a explicat și modul în care această substanță se consumă, dar și efectele pe care le-a avut în cazul pacientei sale.

”Se bea într-un pahar cu apă distilată ca să nu influenţeze calitatea acestei substanţei sau apă fiartă şi răcită. Ca oamenii să aibă o idee, pe internet există un documentar: Cura de un minut.

După o lună de zile de consumat peroxid de hidrogen, pacienta mea are pielea de copil, nu mai cade părul. Nu o mai doare nimic”, a adăugat Lidia Fecioru.

Revista Presei