Bianca Drăgușanu a ajuns pe masa de operație! Ce s-a întâmplat între ea și Gabi Bădălău

25 mart. 2021
Bianca Drăgușanu a ajuns pe masa de operație! Ce s-a întâmplat între ea și Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

De când Alex Bodi a fost luat de mascați și arestat preventiv, Bianca Drăgușanu pare mai fericită ca niciodată. Aceasta se bucură intens de viață, merge din vacanță în vacanță și face achiziții de sute de mii de euro pe bandă rulantă. Doar în acest an și-a cumpărat o mașină luxoasă, de peste 300.000 de euro și un apartament într-o zona foarte scumpă din București.

Și cum toate îi merg bine, blondina s-a gândit să mai experimenteze o perioadă de durere intensă, așa că a apelat din nou la medicul estetician. Aceasta a mers în Turcia, pentru o nouă rinoplastie. Gabi Bădălău, noul ei iubit, de care se departe aproape săptămânal, a convins-o să revină în România pentru că-i va plăti el operația las și va avea și grijă de ea după intervenție.

Bianca Drăgușanu s-a mutat cu Gabi Bădălău

Și exact așa s-a și întâmplat. Bianca Drăgușanu și-a modificat din nou fizionomia, iar cel care a stat alături de ea pentru a se asigura că se reface repede și bine a fost Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, jurnaliștii de la CanCan susțin că cei doi s-au mutat acum definitiv împreună și locuiesc în apartamentul afaceristului.

Micuța Sofia l-a cunoscut deja pe noul tată vitreg, iar cei doi se înțeleg de minune, potrivit mai multor surse. Acum urmează ca și cei doi băieței ai lui să o cunoacă pe Bianca și pe fiica acestuia și să se afișeze ca o mare familie fericită. Cea care nu este deloc mulțumită de situație este Claudia Pătrășcanu, care continuă să-și atace soțul și speră să obțină bani mulți de la el, dar și custodia plină a celor doi copii.

Claudia Pătrășcanu o atacă pe Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare

Recent, artista a criticat-o subtil pe Bianca Drăgușanu într-o postare pe Instagram în care transmite că o femeie cu prea multe intervenții estetice nu mai este femeie, ci obiect.

„O femeie are nevoie de atitudine și încredere in sine. Oricât de multe sau putine kg ai, oricât de putina sau multă frumusete genetica ai, important este sa fii tu și sa nu te transformi intr un obiect…… sa rămâi ceea ce ești și cum ai fost creat”, a fost mesajul Claudiei Pătrășcanu pe Instagram, care a primit și un răspuns de la Bianca.

„Nimeni nu e perfect. Eu nu sunt nimeni. Eu sunt perfectă”, a spus vedeta, care a anunțat că mai urmează să facă încă o operație estetică, de data aceasta la sâni, pentru a-și schimba implanturile.