Scandalul anului! Bianca Drăgușanu, înșelată din nou de Alex Bodi. De data aceasta cu o cântăreață super celebră de la noi

29 oct. 2020
Scandalul anului! Bianca Drăgușanu, înșelată din nou de Alex Bodi. De data aceasta cu o cântăreață super celebră de la noi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Alex Bodi pare a fi un mare crai și nu reușește deloc să-i fie fidel fostei sale soții, Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au certat și împăcat de numeroase ori. S-au căsătorit, au divorțat pentru ca apoi să anunțe din nou că sunt un cuplu. Scandalurile au curs lanț, iar ultimul a fost intens mediatizat.

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzii CanCan bătută măr și se pare că protagonistul ar fi fost chiar Alex Bodi, care timp de cinci ore i-a aplicat corecții dureroase pentru că i-ar fi găsit în telefon filmulețe în ipostaze intime cu un alt bărbat. Este vorba despre turcul cu care Bianca a avut o scurtă aventură cât a fost despărțită de Bodi.

Dar ea nu a fost singura care a călcat strâmb, ci și fostul ei soț, care ar fi avut o relație scurtă cu nimeni alta decât Carmen de la Sălciua. De altfel el apare și într-unul din clipurile cântăreței de petrecere. Bianca a aflat și a devenit foarte geloasă. Astfel când a prins ocazia, ea și-a taxat rivala. Imediata a izbucnit un circ de zile mare între cele două, care-și aruncă săgeți otrăvite prin intermediul mass media.

Război total între Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua

”Am intrat pe TikTok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de likeuri. O văd pe altă amărâtă care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri! Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”, sunt cuvintele dure pe care Bianca le-a îndreptat către cântăreața de muzică de petrecere.

Nici Carmen de la Sălciua nu a rămas datoare și i-a dat o replică pe măsură.

”L-am cunoscut pe iubitul ei, am un respect deosebit pentru el. Nu știu ce să cred, sper că nu e geloasă, că eu cu el am vorbit doar ca prieteni, ca amici,. Pe rețelele de socializare în care el m-a felicitat pentru muzică și, la un moment dat, mi-a împrumutat și mașina pentru a filma un videoclip, am mai vorbit. Pe ea nu o cunosc, de aceea nu pot să vorbesc prea mult despre ea, știu doar că se consideră o doamnă, dar, din ce am observat a uitat că altul este limbajul pe care îl folosesc cei din mediul din care se pretinde”, a spus Carmen de la Sălciua, care conform CanCan s-ar fi lăudat că Bodi i-ar fi făcut cadou o mașină scumpă cu care se afișează acum peste tot.