EXCLUSIV. Cum a reușit Bianca Drăgușanu să câștige milioane de euro. Alex Bodi vine cu detalii, care o pot distruge

15 mart. 2021
EXCLUSIV. Cum a reușit Bianca Drăgușanu să câștige milioane de euro. Alex Bodi vine cu detalii, care o pot distruge

Relația cu Alex Bodi i-a adus Biancăi Drăgușanu sume uriașe în conturi. Mulți s-au întrebat de ce aceasta accepta umilințele și bătăile pe care i le aplica fostul soț, însă motivul pare a fi unul financiar. Chiar dacă vedeta câștiga sume importante și înainte să-l cunoască pe Bodi, abia după relația cu el a devenit milionară în euro.

Întrebată cum de a reușit să câștige atât de mulți bani în ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a replicat că îi merg foarte bine afacerile cu haine. Trebuie subliniat faptul că în pandemie foarte mulți retaileri din industria modei au dat faliment, un exemplu important fiind Stefanel, care și-au închis toate magazinele și au vândut business-ul.

Bianca Drăgușanu a cheltuit peste 500.000 de euro într-un timp record

Bianca Drăgușanu plătește lunar 10.000 de euro doar pentru grădinița fiicei sale, iar de la începutul anului și până acum a cheltuit peste 500.000 de euro. Și-a achiziționat un apartament de lux în Capitală și un bolit pe care a dat 300.000 de euro. În plus, a mers foarte des în vacanțe de lux, unde prețurile sunt exorbitante.

Alex Bodi începe să dea detalii despre modul în care fosta lui soție a făcut atât de mulți bani. Bianca Drăgușanu a fost martor în dosarul în care omul de afaceri a fost arestat preventiv și în acest mod, se pare că aceasta și-ar fi câștigat imunitatea. Procurorii i-ar fi promis că nu se vor atinge de ea și nu o vor ancheta dacă le oferă informațiile de care au nevoie. Cu ajutorul declarațiilor ei, Bodi a putut fi acuzat de proxenetism și spălare de bani.

Însă se pare că și Bianca ar fi fost implicată în acest tip de afaceri, care i-au adus sume uriașe în conturi nu doar lui Bodi. În acest mod s-ar fi îmbogățit și aceasta. Cel puțin așa susțin apropiații omului de afaceri, care au povestit mai multor jurnaliști despre acest lucru, susțin surse pentru Voxbiz.ro.

Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu, ca un avertisment

Acum Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu pentru mărturie mincinoasă și îi cere daune în valoare de 200.000 de euro, susținând că tot ce a spus aceasta despre el sunt calomnii. Replica avocatului fostei vedete Kanal D a venit imediat.

„Că domnul Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că domnul. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, domnul Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, a spus Cătălin Dancu referitor la declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu, după ce Bodi a dat-o în judecată.

În momentul de față, celebra blondă se află în Dubai și trăiește intens o poveste de dragoste tumultoasă cu Gabi Bădălău, cu care se ceartă și se împacă săptămânal. Și acesta este implicat într-un proces complicat de divorț cu soția lui, Claudia Pătrășcanu, care a depus o plângere la DIICOT împotriva lui, pe motiv că ar consuma droguri de mare risc.