Mihai Morar a dat lovitura! A devenit ambasadorul unui gigant: „Mă bucur nespus!”

10 mart. 2021
Mihai Morar a dat lovitura! A devenit ambasadorul unui gigant:
Mihai Morar, după o alergare prin ploaie

Antena Stars a făcut o mare greșeală atunci când a renunțat la emisiunea lui Mihai Morar. Acesta continuă să fie extrem de apreciat de fani, iar podcastul pe care l-a lansat recent pe Youtube, Fain & Simplu se bucură de un succes enorm. Cel cu Adela Popescu a strâns deja jumătate de milion de vizualizări și a devenit viral pe rețlele de socializare.

Dar Mihai Morar mai are încă un motiv de mare bucurie. Acesta a încheiat un parteneriat cu distribuitorul Nike in Romania, Sport Time Trade Romania și va fi imaginea brandului.

Simona Halep are și ea drept sponsor Nike, care este un adevărat gigant în industria produselor sportive.

Mihai Morar este pasionat de sport și postează adesea fotografii sau clipuri cu el alergând. Acesta a adoptat un stil de viață sănătos și îi îndeamnă pe toți cei care-l urmăresc să facă sport. Popularitatea lui imensă i-a determinat pe cei de la distribuitorul Nike în România să-l dorească în echipa lor, astfel că prezentatorul de la Radio Zu a reușit să-și îndeplinească un vis mai vechi.

Mihai Morar, fericit să anunțe nou său parteneriatul

„Fericit. Împart cu voi acest vis împlinit. Oficial, anunț parteneriatul cu Nike Nike Sportswear
Mă bucur nespus să fiu, de azi, parte dintr-una din cele mai inspiraționale povești de pe Pământ.

Voi purta cu prețuire ‘’swoosh”-ul pe piept în diminețile în care alerg de lume ca să mă găsesc pe mine și mie rostul în lume. Așa cum a alergat și Phil Knight, fondatorul Nike, la începuturi. Povestea în autobiografia lui că ideea care a născut povestea Nike i-a venit în timpul unei alergări: “În acea dimineață, mi-am zis: lasă-i pe toți să spună că ideea ta e nebunească….Mergi, pur și simplu, mai departe. Nu te opri până nu ajungi acolo. Și nu-ți bate capul cu locul pe unde ar putea fi acel >. Orice s-ar întâmpla, nu te opri.”

Cele mai bune idei despre lume vin atunci când fugi de lume. Și alergi spre tine însuți. Știu asta. Simt asta. E motivul meu de a nu mă opri. Mereu am un “acolo”. Și, de cele mai multe ori, “acolo” e, de fapt, în mine.
Just do it!”, a scris Mihai Morar pe facebook.

Cine este Mihai Morar

Mihai Morar are 39 de ani și este în showbiz de foarte mulți ani. Inițial a fost doar DJ la Radio, apoi cariera lui s-a dezvoltat mult în televiziune. El a fost și jurat la prima ediție a X-Factor, pe care a și câștigat-o cu Andrei Leonte. Deși prezintă cu Daniel Buzdugan matinalul de la Radio Zu, de mai bine de 12 ani, cei doi continuă să fie numărul 1 pe piață.

Mihai Morar este căsătorit din 2006 cu Gabriela Morar și au împreună trei fetițe, pe care le învață să adopte un stil de viață sănătos. Deși nu le-a forțat niciodată să facă sport, acestea vor să-și urmeze tatăl și de multe ori pleacă împreună cu el la alergare prin parc.

Acesta și-a deschis și o afacere în urmă cu ceva timp. O cafenea cochetă, care s-a bucurat de mare succes, astfel că a lansat-o și pe cea de-a doua. Chiar dacă pandemia a lovit puternic în industra HORECA, Mihai Morar a continuat să rămână pozitiv, iar acum și-a mai văzut încă un vis împlinit, acela de a reprezenta Nike.