Surpriză uriașă! Cine ar urma să-l înlocuiască pe Florin Călinescu la Românii au talent? O super vedetă Kanal D

27 iul. 2021
Surpriză uriașă! Cine ar urma să-l înlocuiască pe Florin Călinescu la Românii au talent? O super vedetă Kanal D
Florin Călinescu

Aceasta ar fi chiar bomba anului. Florin Călinescu a anunțat că renunță la colaborarea cu PRO TV și implicit nu va mai fi jurat la Românii au talent. În această perioadă se poartă negocieri pentru următoarea ediție a show-ului și se pare că renumitul actor este complet scos din ecuație.

Florin Călinescu a adus acuzații grave managementului actual de la PRO TV, motiv pentru care de data aceasta nu au mai fost soluții de a reveni înapoi în juriu. El a mai demisionat o dată, când a spus că se îndreaptă spre politică, dar în cele din urmă a căzut la pace cu reprezentanții postului de televiziune.

Cine ar urma să-i ia locul lui Florin Călinescu în juriul de la Românii au talent

Cel care ar urma să-l înlocuiască ar fi nimeni altul decât Cătălin Botezatu, susțin surse pentru DCNews. Se pare că acesta și-ar fi dat demisia de la Kanal D, unde era jurat la Bravo, ai stil! Celebrities! și negociează intens cu cei de la PRO TV. Dacă lucrurile vor decurge conform planului, atunci el va fi anunțat oficial ca nou jurat la Românii au talent.

Cătălin Botezatu

Deocamdată negocierile se poartă cu ușile închise și presa nu a fost informată cu privire la acest subiect. Sunt multe mișcări de la o televiziune la alta în această perioadă.

Iulia Albu l-a umilit pe Cătălin Botezatu în emisiunea lui Cătălin Măruță

Ineteresat este că Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu PRO TV sau a fost obligată să renunțe după câteva remarci răutăcioase la adresa lui Cătălin Botezatu în podcastul lui Cătălin Măruță. Acum aceasta va avea propriul reality show la Antena Stars.

”Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a spus Iulia.

Cătălin Botezatu i-a răspuns politicos și a evitat să intre într-un război cu aceasta.

”Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a fost replica designerului.