Bombă în showbiz! Monica Odagiu, fosta iubită a lui Dan Bittman și George Burcea au semnat cu Pro Tv! Ce roluri vor avea cei doi

monica odagiu george burcea

Monica Odagiu, fosta iubită a lui Dan Bittman și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan au semnat cu Pro Tv. Cum au ajuns cei doi împreună este o surpriză de proporții și o adevărată bombă în showbiz.

Dan Bittman a revenit în prim plan după o serie de declarații năucitoare legate de coronavirus. Artistul a spus că nu crede în pandemie și a îndemnat oamenii să iasă în stradă. Mai mult decât atât, acesta s-a blestemat în direct la Gândul Live, spunând  „Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante”. Automat și numele Monica Odagiu a apărut în discuții, ceea ce i-a crescut notorietatea.

Despre tânăra de 24 de ani se spune că ar fi fost iubita lui Dan Bittman și că pentru ea solistul de la Holograf ar fi plecat de acasă. Dar relația s-ar fi terminat fulgerător, iar el a revenit la eterna Liliana Ștefan, cea care i-a dăruit trei fii și i-a iertat toate derapajale. Monica Odagiu a terminat studii în actorie și este și cântăreață. Împreună cu sora sa, Ana Odagiu ea postează zeci de clipuri pamflet pe rețelele de socializare.

Ce roluri au George Burcea și Monica Odagiu la Pro Tv

De cealaltă parte și George Burcea este tot actor, dar nu a avut niciun proiect răsunător până acum. El a jucat într-unul din videoclipurile Andreei Bălan și astfel i-a devenit mai târziu iubit și soț. Scandalul divorțului l-a adus în prim plan și pe el și a început să primească proiecte. De la Pro Tv, pentru că la Antena1 este Andreea Bălan.

Atât Monica Odagiu, cât și George Burcea au semnat cu Pro Tv pentru proiectul Lecții de viață, care este de fapt un mini-serial în care sunt prezentate diverse episoade din viața reală. Cei doi au avut deja câte un rol principal, el fiind Damian, ea Marga. Aceștia au apărut la Pro Tv, în episodul de joi, 29 octombrie și sunt mari șanse să-i mai vedem împreună și în viitor.

George Burcea a fost și concurent Ferma, dar a fost obligat să părăsească destul de devreme competiția din cauza unei accidentări.

Revista Presei