Mama Vivianei Sposub intervine: ce spune aceasta despre relația fiicei sale cu George Burcea! Reacția Andreei Bălan

19 oct. 2020
Mama Vivianei Sposub intervine: ce spune aceasta despre relația fiicei sale cu George Burcea! Reacția Andreei Bălan
George Burcea și Viviana Sposub

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul reality show-ului de pe Pro Tv, Ferma și de atunci sunt nedespărțiți. Chiar dacă au fost nevoiți să-și ascundă o perioadă relație din cauza prevederilor contractuale, acum amândoi vorbesc deschis despre povestea lor de iubire.

Recent George Burcea a mărturisit că a fost infectat cu noul coronavirus, iar la scurt timp s-a testat și Viviana și a fost și ea confirmată cu Sars-Cov-2. Cei doi stau acum în izolare împreună și acest lucru o îngrijorează pe frumoasa vedetă Pro Tv.

”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George la emisiunea „Vorbește Lumea”.

Ce spune mama Vivianei Sposub despre George Burcea

”Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”, a completat Viviana care a mărturisit și ce părere are mama sa despre relația ei cu fostul soț al Andreei Bălan. Între cei doi îndrăgostiți este o diferență de vârstă de aproape 10 ani.

”Noi credem că toată lumea ne iubește.Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”, a spus George Burcea, care are 32 de ani.

”Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent”, a adăugat Viviana.

Reacția Andreei Bălan

Andreea Bălan are și ea o nouă relație, cu Tiberiu Argint și nu ezită să se afișeze cu acesta și să arate cât este de fericită cu noul ei partener de viață. Ca reacție la povestea de iubire a tatălui fetițelor ei, aceasta a insistat să transmită prin mass media că nu îi este deloc ușor, mai ales că George nu dorește să petreacă prea mult timp cu micuțele.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc.

O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a declarat Andreea Bălan la „Acces direct”.