Bomba zilei: Alex Bodi ar putea face mulți ani de pușcărie! Ce legătură are cu fetele dispărute din Caracal. Descoperire de ultim moment a anchetatorilor

25 nov. 2020
Bomba zilei: Alex Bodi ar putea face mulți ani de pușcărie! Ce legătură are cu fetele dispărute din Caracal. Descoperire de ultim moment a anchetatorilor

După o perioadă în care părea că totul îi merge ca pe roate lui Alex Bodi, acesta a ajuns să fie încolțit din toate pozițiile de oamenii legii.

Aflat sub arest preventiv, procurorii îi iau la puricat tot trecutul controversat al afaceristului, iar punctele încep să se unească inclusiv cu vestitul caz al dispariției celor două minore din Caracal.

Suspectat de șantaj și proxenetism, Alex Bodi este acuzat că racola tinere pe care mai apoi le obliga să se prostitueze în afara țării.

Alex Bodi. Cum și-a dobândit, oficial, averea?

„Controversatul afecerist s-a născut la Mediaș. Când avea doar 18 ani, a plecat, împreună cu familia, în Spania. Și-a câștigat primii bani pe un șantier, ca muncitor în construcții, potrivit Libertatea. Cel care l-a ajutat pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu să își clădească averea impresionantă este un milionar originar din Croația, proprietarul mai multor mine de aur în Africa.

Potrivit sursei, Alex Bodi face parte dintr-o companie cu sediul în Stuttgart, numită Karatbars, specializată în tranzacțiile cu aur. Cei care cumpără de la Karatbars intră într-un fel de sistem piramidal, fiind răsplătiți cu puncte, în funcție de aurul pe care reușesc să îl vândă,” notează stiridinlume.ro.

Neoficial însă, Alex Bodi ar fi locotenent în cadru unei rețete mafiote condusă din închisoare, care se ocupă cu traficul de persoane și proxenetism.

Mai mult decât atât, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi atât de adânc implicat în lumea mafiotă, încât nu ar fi străin nici de dispariția celor două tinere din Caracal, după cum susține Adriana Bahmuțeanu.

„Gândiți-vă, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal! Hai să facem legătura și cu fetele care au dispărut de la Caracal, ale așa-zisului criminal Dincă! S-a spus degeaba că acest criminal Dincă făcea, de fapt, parte dintr-o rețea de trafic de persoane? Nu vi se pare că se leagă lucrurile? Sunt oameni care dispar de pe stradă! Iată, nici în urmă cu două săptămâni, o femeie a fost ucisă și incendiată într-o valiză!

Îmi pun niște semne de întrebare! De unde avea atâția bani, pentru că se afișa cu ostentație și cu opulență în toate mediile? Motivele sunt faptele lui, că așa, oricine se poate afișa cu o mașină bună! Trebuie să îți dai seama și de unde are omul respectiv banii!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.