Declarația care cutremură lumea showbizului. Cătălin Botezatu dă cărțile pe față despre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

18 nov. 2020
Declarația care cutremură lumea showbizului. Cătălin Botezatu dă cărțile pe față despre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Cătălin Botezatu ia prin surprindere lumea showbizului, cu o declarație fără precedent despre Alex Bodi și presupusa sa implicare într-o rețea de trafic de persoane și prostituție.

Cătălin Botezatu a ales să vorbească pentru prima dată despre scandalul în care este implicat fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

„Până la sentința finală există prezumția de nevinovăție. Dacă se va demonstra că aceste capete de acuzare sunt reale, atunci trebuie să se supună rigorilor legii. Prostituția, traficul de persoane sunt lucruri pe care orice om din societate nu le acceptă.

Nimeni nu cred că e de acord cu astea. E de condamnat! Din păcate, aceste lucruri au luat amploare la noi în țară.

Eu, cunoscându-l, îmi doresc să nu aibă prea multă tangență cu această promiscuitate și să iasă, într-un fel sau altul basma curată. Eu nu doresc răul nimănui”, a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Alex Bodi, în arest preventiv pentru 30 de zile

Alex Bodi a fost săltat de acasă de DIICOT. Oamenii legii susțin că acesta ar fi implicat într-o rețea de trafic de persoane și proxenetism. Acesta a fost dus în fața magistraților, care au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.