Victor Slav, mesaj pentru Bianca Drăgușanu! Ce se întâmplă cu fetița lor. Reacții incredibile ale celor doi foști soți

17 nov. 2020
Victor Slav, mesaj pentru Bianca Drăgușanu! Ce se întâmplă cu fetița lor. Reacții incredibile ale celor doi foști soți

Bianca Drăgușanu a declarat deja de mai multe ori că se gândește serios să se mute definitiv în Dubai, dar în niciun caz fără fetița ei, Sofia. Totuși această decizie nu poate fi luată fără acceptul lui Victor Slav, care este topit după micuță și de fiecare dată așteaptă cu nerăbdare să o revadă.

Prezentă în emisiune la Teo, la Kanal D, Bianca Drăgușanu a povestit din nou despre planurile ei de viitor, dar și despre relația specială pe care o are cu Victor Slav. Ea spune că sunt prieteni și că i-ar fi greu să-i ia copilul și să-l ducă departe, dar în același timp insistă pe ideea de a se muta în Dubai.

„Mă duc pentru că vreau și vacanță și vreau și business. Cred că pot să o iau oriunde de la capăt.În primă fază vreau să o iau pe Sofia și pe mama și probabil o să facem sărbătorile acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români. Peste tot pe unde merg sunt recunoscută, sunt foarte bine primită. Sunt foarte faimoasă și la ei. La restaurantele la care am fost, pentru că sunt cine sunt, m-au primit ca pe un special guest”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a făcut lecțiile când vine vorba despre viața în Dubai. Ba chiar s-a gândit și cât ar costa-o școala fetiței: nici mai mult, ni mai puțin de 10.000 de euro, dar vedeta susține că are oricum mulți bani.

Ce spune Victor Slav despre mutarea Biancăi Drăgușanu în Dubai alăturide fiica lor

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca a avut o discuție despre acest plecarea în Dubai cu Victor Slav, din care reiese că fostul prezentator Kanal D nu prea ar fi de acord cu această mutare. Mai mult, acesta i-a transmis deja un mesaj subliminal.

„Am discutat cu Victor și i-am spus că în primă fază mă duc să vizitez, să văd cum e. Suntem foarte buni prieteni, mâine merge la tati. Mi se pare normal să stea și cu tati. Nu prea îmi vine să i-o dau, el o iubește, o adoră, de multe ori are probleme cu ea. Există cineva care bagă strâmbe, adică mama. O iubește foarte mult”, a declarat vedeta.

În replică, la scurt timp după aceste declarații, Victor Slav a postat mai multe imagini din sala de forță, alături de Bogdan Vlădău, semn că nu prea are de gând să renunțe la copil și că ceea ce spune fosta soție la televizor îl lasă rece.