Bomba zilei! Bianca Drăgușanu revine în televiziune! Cu ce post a semnat și pentru ce emisiune!

16 nov. 2020
Bomba zilei! Bianca Drăgușanu revine în televiziune! Cu ce post a semnat și pentru ce emisiune!

După o pauză de mai bine de doi ani, în care viața Biancăi Drăgușanu a fost extrem de plină în întâmplări care mai de care mai controversate, acum aceasta a anunțat că revine în televiziune. Unde? Se pare că la același post de unde a și plecat ultima dată, Kanal D.

O bună perioadă de timp ea a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”, înlocuind-o pe Gabriela Cristea, care era în concediu de maternitate. Între cele două a pornit un adevărat război, ambele trimițându-și săgeți otrăvite. În cele din urmă, producătorii turci au preferat-o pe Bianca, iar Gabriela Cristea a mers la Antena Stars.

Ce emisiune va avea Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a anunțat pe Instagram Stories că urmează să apară într-o anumită emisiune, unde va face dezvăluiri cu adevărat senzaționale despre viața sa privată și că va aduce și dovezi care să-i susțină poveștile. Chiar dacă blonda nu a precizat pe ce program va rula show-ul, majoritatea se gândesc că este vorba despre Kanal D.

“În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară.

Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de «Game of Thrones», dar regina nu moare niciodată! (…). «Game of Thrones», cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a declarat fosta soție a lui Alex Bodi într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.

Tocmai pentru că a mai postat un alt mesaj video în care-și anunță prezența la Teo Trandafir în emisiune, toată lumea s-a gândit că postul tv, la care face referire Bianca este Kanal D. “Mâine mă duc la Teo și marți, fly away (n.r.: am un zbor)”. Nu a precizat, însă și locația, dacă va fi Dubai… sau poate Turcia.

Vezi și Anunț important de la Guvern: Urmează o nouă mărire a pensiilor. Când va intra în vigoare