Bomba zilei! Motivul real pentru care divorțează, de fapt Pepe și Raluca Pastramă. Noi detalii intime ies la iveală. Marea greșeală făcută de Pepe

pepe raluca pastrama

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a fost precum un cutremur în showbiz-ul românesc. Nimeni nu se aștepta ca după opt ani de căsnicie cei doi să își spună adio. Se pare însă că motivele care au dus la separarea celor doi au fost destul de serioase.

Pepe a fost primul care a dat vestea despărțirii, iar în postarea sa, artistul menționa clar că Raluca a fost cea carea decis să pună punct căsniciei. Acum însă, o serie de detalii confirmă acest aspect.

Potrivit cancan.ro, între cei doi soți ar fi existat tensiuni încă din trecut. În urmă cu aproape doi ani, în familia artistului ar fi avut loc un episod controversat, în care s-ar fi implicat și mama lui Pepe, care, alături de fiul ei, ar fi pus momentul tensionat pe seama Ralucăi.

De atunci, lucrurile au început să meargă prost între mama lui pepe și Raluca, iar problemele au apărut și în relația de cuplu a celor doi. De asemenea, sursa citată mai precizează că a mai existat și un episod peste care Raluca n-ar fi putut trece, atunci Pepe ar fi ”clacat”, într-un moment de slăbiciune, cu o renumită și sexoasă patroneasă. De atunci, tensiunile din cuplu ar fi escaladat spre iminentul divorț.

”Suntem doi oameni maturi”

Pepe a anunțat despărțirea dintre el și Raluca Pastramă pentru a evita tot felul de informații care ar fi urmat să apară în spațiul public. Artistul susținea că într-adevăr este un moment”trist”, însă în final, cei doi au ajuns la o înțelegere și nu mai există niciun fel de tensiuni între ei.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mărturisit Pepe.

Vezi și BOMBA zilei! Rareș Bogdan ministru! Un nume greu va fi demis (SURSE)

Revista Presei