Brigitte Pastramă s-a operat din nou! Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta. Florin Pastramă a rămas mască

de: Ana Toma
13 ian. 2021
Brigitte Pastramă s-a operat din nou! Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta. Florin Pastramă a rămas mască

Brigitte Pastramă este foarte bine cunoscută pentru numeroasele operații estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, însă de această dată, soția lui Florin Pastramă a întrecut orice limită. Chiar și soțul ei a rămas mască când a văzut-o.

Brigitte Pastramă a ajuns din nou la doctorul estetician, mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine. Până în prezent, soția lui Florin Pastramă și-a făcut mai bine de douăzeci de operații estetice, însă nu a vrut să se oprească doar aici.

Brigitte Pastramă are o nouă operație estetică

De această dată însă, lucrurile au fost diferit. Brigitte l-a luat și pe soțul ei la doctorul estetician pentru a fi primul care o vede doupă noua intervenție. Vedeta a ales să își ridice buza superioară pentru a avea un aspect diferit atunci când zâmbește.

Evident, la scurt timp după intervenție, buzele lui Brigitte s-au umflat, iar aceasta și-a avertizat soțul încă dinainte.

”Să nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată și a fost scoasă bucata aia”, i-a spus Brigitte soțului ei imediat după operație.

Cum a reacționat Florin Pastramă

Florin Pastramă a rămas mască după ce și-a văzut soția. Acesta înțelesese că soția sa își va face cu totul și cu totul altă operație estetică.

”Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici”, a spus acesta.

Și fiul lui Brigitte Pastramă a fost șocat să vadă că mama sa s-a operat din nou, însă aceasta a încercat să-l calmeze spunându-i că rezultatele complete nu sunt încă vizibile.

”Mama, dar de ce?!”,  a fost reacția lui Robert Sfăt.

Brigitte Pastramă, după intervenția estetică

”Mi-am micșorat distanța dintre buze și nas. Buzele vor fi mai frumoase și mai cărnoase. O mi se vadă și mie dinții când râd”, a spus Brigitte Pastramă.

Ce spune Brigitte Pastramă despre operațiile estetice

Brigitte Pastramă nu are nicio problemă legată de aspectul ei fizic. Bruneta susține că este mulțumită de cum arată, chiar dacă până în prezent a făcut mai bine de douăzeci de operații estetice.

Ea a mai mărturisit în urmă cu mai bine de patru ani că majoritatea operațiilor estetice și le-a făcut pentru a înlocui lipsa de mișcare, iar unele erau necesare pentru a se simți bine în pielea ei.

”Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e.

Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții”, mărturisea aceasta pentru Wowbiz.ro.