Câte operații estetice are Viviana Sposub și mai ales unde? Vedeta a spus adevărul. Ce părere are George Burcea

21 dec. 2020
Câte operații estetice are Viviana Sposub și mai ales unde? Vedeta a spus adevărul. Ce părere are George Burcea

La doar 23 de ani, Viviana Sposub se bucură deja de o foarte mare notorietata și asta în special datorită relației pe care o are cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Frumoasa moldoveancă a prezentat rubrica Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1 până în iulie 2019, când s-a mutat la Pro Tv.

Ea a devenit co-prezentatoare în sezonul 9 al emisiunii matinale „Vorbeşte lumea“, care îi are drept gazde pe Adela Popescu și Gabriel Coveşeanu (Cove). După câteva luni, ea a primit o nouă ofertă foarte bună de la Pro Tv, aceea de a fi concurentă în reality show-ul Ferma, prezentat de Mihaela Rădulescu.

Viviana Sposub, insultată de colega ei din Ferma, Elena Chiriac

Aici l-a cunoscut pe George Burcea cu care a început la scurt timp o relație amoroasă. Deși nu mulți au fost cei care le-au dat o șansă după finalizarea competiției, iată că cei doi continuă să fie împreună, ba mai mult, ambii au făcut turul familiilor pentru a-și întări și mai mult relația.

Viviana a ajuns până în finală în Ferma, datorită voturilor colegilor ei, ceea ce a supărat-o foarte tare pe o altă finalistă, Elena Chiriac (18 ani), care a spus vorbe foarte urâte despre aceasta.

A fost falsă! Ea se culcă machiată! Nu are încredere în ea. A zis că trebuie să se coafeze și să se machiaze înainte să se pună cu George în pat! Am zis că nu-i posibil așa ceva„, a spus Elena.

Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

Doar că Viviana Sposub nu pare deloc să fie lipsită de încredere în ea. Tânăra își știe foarte bine atuurile și și le pune în valoare cu orice ocazie. În cadrul emisiunii Vorbește lumea chiar a fost criticată pentru ținutele sale mult prea sexy. Deși mulți au crezut că are mai multe intervenții estetice, mai ales în zona bustului, vedeta susține că este naturală 100%.

Viviana Sposub a spus câte operații estetice are

„Cred cu desăvârșire că oamenii trebuie să se simtă bine în pielea lor. Iar dacă pentru o fată sau un băiat nasul mai proeminent a reprezentat motivul bullyingului cu care s-a confruntat în adolescență, mi se pare o binecuvântare să poată recurge la o modalitate de a remedia situația. În cazuri de acest fel operațiile estetice mi se par ideale.

Însă în ziua de azi, prea mulți oameni aleg să își schimbe cu totul înfățișarea doar pentru a se încadra în anumite standarde impuse de societate. Eu, până în prezent, nu am recurs la nicio modalitate de a-mi schimba fizicul. Chit că am anumite complexe, la fel cum fiecare persoană are, încerc zi de zi să mă accept așa cum sunt. Cred că aș apela la operațiile estetice doar în cazuri în care ar fi absolut vitale pentru stima mea de sine. Spre exemplu, după câteva nașteri, corpul femeii trece prin foarte multe schimbări, iar acest fapt ar reprezenta un motiv pentru mine să ajung sub bisturiu„, a declarat Viviana Sposub într-un interviu pentru Pro Tv.

Cel mai mare atuu al ei

Aceasta a mai spus și că cel mai mare atuu al ei este zâmbetul, chiar dacă toți ochii sunt ațintiți către bust. George Burcea a declarat și el că și-a întâlnit jumătatea perfectă și că este foarte fericit alături de noua lui parteneră care-l împlinește și pe care o vede ca pe o femeie foarte puternică și frumoasă.

„Deși multă lume apreciază bustul generos cu care am fost înzestrată, consider că de departe cel mai mare atu fizic al meu este zâmbetul. Îmi place mult să zâmbesc și o fac mai tot timpul. Energia și personalitatea mea îi fac și pe cei din jurul meu să zâmbească și cred că așa reușesc să ajung la sufletele oamenilor„, a mai spus Viviana despre ea.