Camelia Șucu a divorțat după 18 ani de relație. Acum s-a decis să dezvăluie adevăruri ascunse până acum

26 mart. 2021
Camelia Șucu a divorțat după 18 ani de relație. Acum s-a decis să dezvăluie adevăruri ascunse până acum

Numele Camelia Șucu se leagă mult de brandul Mobexpert, pe care l-a fondat în anul 1993, alături de soțul său de atunci, Dan Șucu. Compania a avut un succes enorm și are și astăzi o poziție foarte bună pe piață. În anul 2007, renumita antreprenoare s-a retras din acest business și a pus bazele altora noi ClassIn, Iconic Health, Piața de Gros Abundia sau Natuzzi.

Cei mai mulți o știu pe Camelia Șucu ca pe o femeie puternică, veselă și care nu a cunoscut niciodată eșecul. Acum aceasta s-a decis să vorbească în exclusivitate, despre infidelitate și divorț, despre provocările, fricile, temerile și momentele de cumpănă pe care le-a traversat în acea perioadă, când a rămas alături de cele doua fiice, în vârstă de șaisprezece și doisprezece ani.

Camelia Șucu s-a simțit trădată

Întotdeauna o fire reținută și foarte grijulie în a păstra intimitatea familiei sale, Camelia Șucu nu a vorbit despre durerea prin care a trecut ea și felul în care a gestionat desparțirea, raportat și la cei doi copii.

„Este nevoie de foarte mult curaj să nu-ți pierzi feminitatea si este eliberator să faci pace cu tine după ce ai fost trădată”, spune Camelia Șucu, în prima destăinuire a sa pe larg despre trădarea suferită, despre divorț,  în campania numită #BraveTalk, despre sănătatea emoțională, de conștientizare și de asumare, care prezintă povești de viață complicate și arată că există viață după orice moment care pare un capăt de drum, un final.

După 18 ani de relație, bărbatul alături de care are două fete, o anunță că s-a îndrăgostit de o altă femeie și de mai bine de doi ani are o relație cu amanta sa.

Momentele grele prin care a trecut

“Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plans mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare”, a dezvăluit Camelia Șucu.

Când a venit vorba despre partea cea mai urâtă a unui divorț și anume partajul, Camelia a povestit ca nu a fost un partaj propriu-zis, pentru ca nu aveau bunuri comune, ci o negociere comercială, pentru acțiunile pe care aceasta le deținea în afacerea de milioane de euro construită alături de soțul său.

Camelia Șucu este astăzi, după 16 ani, o femeie împlinită, o bunică tânără  și frumoasă, o femeie de afaceri de succes, extrem de cunoscută în România.