Ilie Năstase divorțează și de Ioana. La câte divorțuri a ajuns și cine sunt fostele sale soții. Cu prima s-a căsătorit în 1972

04 mart. 2021
Ilie Năstase divorțează și de Ioana. La câte divorțuri a ajuns și cine sunt fostele sale soții. Cu prima s-a căsătorit în 1972
Ilie Năstase și Ioana Simion

Ilie Năstase a împlinit 74 de ani, dar se comportă ca un tânăr la început de drum. Acesta are o viață sentimentală foarte tumultoasă și nu ezită să divorțeze și să se recăsătorească la foc automat. Ultima lui cucerire a fost Ioana Simion, cu care părea că duce o viață echilibrată. Doar că un scandal monstru a pus capăt mariajului.

În urmă cu două luni, Ilie Năstase și-a agresat soția, iar aceasta a sunat la 112. Îi era teamă că nu va scăpa vie din acea dispută. S-a mutat de acasă și a spus presei că va reflecat dacă se va despărți sau nu de marele tenismen. La două luni distanță, aceasta a decis că dorește să divorțeze și că va renunța și la numele Năstase.

Deși ea spera ca totul să se tranșeze la notar, Ilie Năstase a vrut un proces la Tribunal, așa că până la parafarea despărțirii probabil va mai dura ceva timp.

Cine a fost prima soție a lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a bifat prima căsătorie în anul 1972. Dominique Grazia era un manechin celebru în Belgia în acea perioadă. Cei doi au rezistat împreună timp de zece ani. Din mariajul lor a rezultat și o fiică superbă, Nathalie.

A urmat apoi Adelaide Alexandra King, doi ani mai târziu. Aceasta era o celebră actriță în SUA și a fost alături de Ilie Năstase până în anul 2002. Nu au avut copii, dar au înfiat doi, pe Nicholas și Charlotte. Ambii au rămas la New York, alături de mama lor.

Ilie Năstase și Amalia Năstase

Cea de-a treia soție a fost Amalia Teodorescu, cu 29 de ani mai mică. Aceasta era cunoscută tot în lumea modei și în cei șase ani de cănicile i-a dăruit tenismenului două fiice minunate, pe Alessandra și Alesia. Cei doi sunt în continuare în relații bune, iar Amalia Năstase și-a refăcut viața cu un alt bărbat. Ea a spus că motivul despărțirii a fost lipsa comunicării.

Mariajul cu Brigitte Sfăt a fost cel mai mediatizat

Brigitte Sfăt a fost soția, care a generat cel mai mult circ. Ilie Năstase a fost mai mereu în prim plan din cauza scandalurilor în cuplu. S-au despărțit și împăcat de mai multe ori, între anii 2013 și 2018. Brigitte l-a acuzat pe tenismen de infidelitate, în special, dar a povestit și că acesta se purta foarte urât cu ea și că nu i-a fost alături nici în momentele grele.

Soția cu numărul 5 a fost Ioana Simion, cu care se află în divorț. Acesta a cunoscut-o pe brunetă într-o cafenea și a reușit să o cucerească destul de rapid. Doar că mariajul nu a fost atât de calm, cum se aștepta ea și totul s-a destrămat după un episod violent de la începutul anului 2021.

„O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. (…) E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine”, a declarat Ioana Simion pentru Antena Stars.