Campioana la gimnastică Sandra Izbașa se căsătorește! Cine este actorul celebru care i-a oferit inelul mult visat. Toți au fost luați prin surprindere

26 dec. 2020
Campioana la gimnastică Sandra Izbașa se căsătorește! Cine este actorul celebru care i-a oferit inelul mult visat. Toți au fost luați prin surprindere
Sandra Izbașa este multiplă campioană la gimnastică artistică

La Jocurile Olimpice din anul 2008, cucerea aur la sol, iar patru ani mai târziu aducea României o nouă medalie de aur, de data această la sărituri. Sandra Izbașa este una dintre cele mai de succes gimnaste, pe care le-a avut România în ultimii ani. După retragere, ea a cochetat cu actoria și a avut mai multe proiecte de televiziune.

A prezentat la un moment dat știrile din sport la TVR, apoi a jucat în filme, iar recent a impresionat juriul în cadrul emisiunii Masked Singer, la Pro Tv. Mulți ani, Sandra Izabașa s-a aflat într-o relație cu Andrei Bitang, băiatul celei mai de succes antrenore de gimnastică din România, Mariana Bitang.

După Petrișor Ruge, Sandra Izbașa și-a găsit un nou iubit celebru

După despărțirea de acesta a urmat Petrișor Ruge, partenerul de dans al Andreei Bălan, cu care aceasta a câștigat cea mai de succes ediție a emisiunii de pe Pro Tv, Dansez pentru tine. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Sandra Izabașa, cerută în căsătorie de iubitul ei, Răzvan Bănică

Sandra și-a găsit repede un alt iubit, cu care acum urmează să se căsătorească. Este vorba despre nepotul lui Ștefan Bănică Junior. Răzvan Bănică și-a cerut iubita în căsătorie chiar de Crăciun, iar aceasta a spus imediat DA. Mai mult decât atât, Sandra a vrut să împărășeacă momentul cu fanii ei de pe rețelele de socializare și a postat un mesaj impresionant.

Mesajul pe care Sandra l-a transmis celui căruia i-a dat inelul mult așteptat

În mod cert, Sandra aștepta de mult acest moment. La 30 de ani, ea pare pregătită să-și întemeieze o familie. Este frumoasă, talentată și apreciată de întreaga țară. Iar acum se poate declara o femeia cu adevărat împlinită.

’DA !’ Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1
25.12.2020 #isaidyes 💍 ❤️🤍❤️💎😍🥰😘”, a scris Sandra Izbașa pe Instagram.