Când se căsătorește Smiley? Declarația emoționantă a mamei sale. Ce spune și fratele lui, Filip

Andrei Tiberiu Maria sau simplu, Smiley, este cel mai iubit cântăreț din România la ora actuală. O vedetă care și-a păstrat mereu autenticitate, a știut să fie original și să capteze toate sectoarele de public. Prezent miercuri la Gala Premiilor Capital pentru a-l aplauda pe fratele său, Filip Maria, care a fost desemnat managerul anului pentru performanțele sale de la HaHaHa Production, Smiley a impresionat pe toată lumea prin modul său de a fi.

Fără figuri de mare vedetă, acesta a dat mâna cu toată lumea, s-a fotografiat cu toți cei care au dorit o poză cu marele artist, iar apoi s-a așezat la masă alături de mama sa și alți colegi de la HaHaHa Production. Premierul Ludovic Orban a fost și el prezent la Gala Premiilor Capital și a primit premiul de Politicianul Anului.

La eveniment nu a venit și Gina Pistol, iubita lui. Vineri, însă în show-urule live de la Vocea României, Horia Brenciu l-a provocat de mai multe ori și a vorbit despre nunta care ar urma să aibă loc curând. Totuși Smiley a ținut să precizeze că momentan nu are în minte o căsătorie.

Prezentă alături de fiii ei la Gala Premiilor Capital, Ioana Maria a spus că trăiește un moment de fericire maximă și că se bucură de performanța mezinului său.

Ce spune mama lui Smiley

„Faptul că ei lucrează împreună și că sunt fericiți să construiască un proiect atât de frumos, mă bucură foarte mult. Noi i-am educat să fie buni în tot ceea ce fac, să fie onești, să iubească oamenii și să pună pasiune și iubire în profesia lor, că să fie fericiți și împliniți. M-am bucurat nespus să-l văd și pe Filip pe scenă unde în 99% din cazuri este biroul lui Andrei”, a spus plină de emoție mama lui Filip și a lui Smiley.

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, a declarat Smiley, artist, producător, compozitor și fondator HaHaHa Production.

„Am fost uimit și măgulit când am auzit că am câștigat acest premiu la o gală la care sunt prezente personalități atât de importante din business-ul românesc. Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă”, a declarat Filip Maria imediat după ce a primit trofeul.

Revista Presei