Când se căsătorește Teo Trandafir și cu cine? Detalii neașteptate despre o nouă nuntă. I-a surprins pe toți

marele-secret-al-lui-teo-trandafir-de-maine-ne-mutam-impreuna-mircea-badea-in-stare-de-soc-424702

Teo Trandafir i-a uimit pe toți după ultimele declarații făcute. Vedeta de la Kanal D a vorbit despre o nouă nuntă și despre ce ar motiva-o să facă pasul cel mare. Fiica ei are un rol extrem de important în această decizie.

Teo Trandafir are o idee complet neașptată despre căsnicie. Vedeta a vorbit despre motivele care au dus la eșecul mariajelor sale. Aceasta se consideră o persoană liberă de fel, iar când bărbații ”pun așa un fel de stăpânire”, ea nu mai poate funcționa.

”În secunda în care autoritatea s-a ridicat în fața mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Și la un moment dat, bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire. Noi suntem parteneri, dacă nu a înțeles asta, nu-i nici o problemă, mergem mai departe. E adevărat, o dată instalată autoritatea eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor mai funcționa.

Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată”, a explicat Teo Trandafir, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Când se căsătorește Teo Trandafir 

Vedeta a vorbit și despre când se va căsători, iar un factor important în această decizie îl reprezintă fiica sa. Atunci când ea va deveni majoră, Teo a mărturisit că ar fi dispusă să se căsătorească, dacă bărbatul de lângă ea își va dori într-adevăr să-și construiască o nouă viață alături de ea.

De asemenea, vedeta susține că dacă va veni acel moment, nu va ajunge în niciun caz în fața altarului.

”M-am tot întrebat asta. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv.

Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum.

Așa că dacă eu m-aș mărita, singurul motiv ar fi să-mi protejez partenerul care a muncit cot la cot cu mine în toată această perioadă, pentru că poate fi nedreptățit definitiv și eforturile lui din ultimii ani să fie zădărnicite de o chichiță legală. În momentul ăsta ar fi ridicol să ne imaginăm ca la 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd”, a a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima dată, vedeta s-a căsătorit în anul 1990 cu pilotul Alexandru Trandafir, însă din păcate, căsnicia a durat doar 6 ani. În 2012, Teo a încercat să-și refacă viața și s-a măritat cu Constantin Iosef. Cei doi au divorțat după numai 6 luni.

Revista Presei