Care este numele real al lui Tzancă Uraganu? Nimeni n-ar fi crezut. Câți bani a investit în propria casă

de: Ana Toma
01 apr. 2021
Care este numele real al lui Tzancă Uraganu? Nimeni n-ar fi crezut. Câți bani a investit în propria casă
Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a luat cu asalt rețelele de socializare și nu numai. Manelistul l-a întrecut inclusiv pe Selly pe YouTube. Piesele acestuia atrag un public larg din țară, așa că rămân în trending o bună perioadă de timp.

Pe lângă faptul că este un manelist de succes, Tzancă Uraganu mai are un secret. Câți dintre voi știu care este numele real al artistului? Nu are nicio legătură cu numele de scenă, ba chiar e unul surprinzător.

Care este numele real al lui Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu, pe numele lui real, Andrei Velcu, a devenit o adevărată legendă în lumea manelelor. El a cântat în compania celor mai mari nume din domeniu precum Florin Salam sau Sorinel Puștiu, însă după cum mărturisea și el, viața unei vedete vine și cu o serie de neplăceri.

Artistul a rememorat o situația neplăcută din viața sa, cu care s-a confruntat în cadrul unei petreceri. Tzancă Uraganul a fost lovit crunt de o persoană pe care o și cunoștea. În urma incidentului, acesta a fost nevoit să depună plângere și să-i implice și pe oamenii legii.

”Eu am apucat să când cam 30 de minute, apoi m-am trezit cu acel pumn în figură. Îl cunoșteam pe acel bărbat, știam că este o persoană recalcitrantă. Explicația ar fi că a vrut să-i dau niște bani, iar eu n-am vrut să îi dau.

Genul acesta de oameni când văd că un solist ia bani din dedicații trimite pe cineva sau cere el bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Este depusă plângere, este o anchetă în desfășurare. Așteptăm ca poliția să își facă treaba”, mărturisea Tzancă Uraganu, la Acces Direct.

Cât valorează locuința artistului

Are grijă să fie mereu numărul unul pe YouTube, iar locuința sa este pe măsura performanțelor. În anul 2019, chiar înainte de a deveni mai cunoscut decât este acum, Tzancă Uraganu și-a construit un adevărat palat, cu o valoare estimată de aproape jumătate de miliond e euro.

Mai mult de atât, pe lângă mărimea și disgne-ul casei, artistul nu s-a zgârcit nici la mobilă. Tot palatul său a fost mobilizat cu canapele nu mai ieftine de 10.000 de euro.

În ceea ce privește investiția totală pentru interior, conform cancan.ro, suma ajunge undeva la 300.000 de euro.