Detalii neștiute despre Jador. Care este mare slăbiciune a manelistului, concurent la Survivor România acum (Exclusiv)

11 ian. 2021
Detalii neștiute despre Jador. Care este mare slăbiciune a manelistului, concurent la Survivor România acum (Exclusiv)
Jador la Survivor România

Kanal D a însemnat o adevărată binecuvântare pentru Jador, pe numele real Remus Dumitrache. Absolvent de ASE, Facultatea de Relații Economice Internaționale, acesta cânta de mulți ani, dar melodiile lui nu erau deloc cunoscute publicului larg. Participarea la emisiunea Puterea Dragostei l-a făcut celebru.

Într-un timp record a devenit un adevărat rege al Youtube-ului și aproape toate piesele lui au ajuns pe locul 1 în trending. Mai mult, numărul concertelor a crescut considerabil, ajungând să încaseze și peste 50.000 de euro într-o singură lună. La 25 de ani, Jador poate spune că a gustat din plin succesul, deși a avut o copliărie cu multe lipsuri materiale, dar totul a compensat cu iubirea și educație primite în familie.

Care este slăbiciunea lui Jador

Concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor, Jador a reușit să-și mute fanii de pe Youtube și în fața televizoarelor. Kanal D a fost lider detașat de audiență, reușind cifre record, duble față de rivalii de la Pro Tv și Antena 1.

Apropiații lui Jador au mărturisit pentru voxbiz.ro că acesta este extrem de ambițios și că marea lui slăbiciune este că nu știe să piardă. „El cu greu acceptă un NU, cu greu acceptă că poate o piesă nu ajunge pe locul 1. Vrea să fie tot timpul primul și nu tolerează deloc bine eșecul. Ia totul foarte personal, se enervează foarte tare și de multe ori, din cauza aceasta dă totul peste cap și ajunge chiar să aibă probleme”, a spus un apropiat pentru Voxbiz.ro.

Cum a reacționat Jador când a pierdut un punct

În primul episod de la Survivor România, Jador a reușit să aducă trei puncte echipei și a impresionat cu forma lui sportivă. Chiar dacă echipa lui a pierdut în fața Războinicilor la limită, el a fost la mare înălțime. În jocul de duminică, însă a pierdut un punct, iar acest lucru l-a dat complet peste cap.

A rămas minute în șir cu ochii plecați, nu a mai scos un sunet, a țipat s-a enervat, iar la final a promis din nou că-i va zdrobi pe toți în competiție, mai ales pe Sorin, Războinicul care l-a învins pe traseu. Cu siguranță prezența lui Jador înseamnă un plus mare de audiență pentru Kanal D, așa că în mod cert îl vom vedea până în finală.

Același lucru este valabil și în cazul lui Culiță Sterp, care chiar dacă este mult mai molcom decât fratele lui, până acum nu a pierdut niciodată în fața adversarilor și este hotărât să câștige Survivor România, la fel ca și prietenul său, Jador.