Care este numele real al lui Tzancă Uraganu și ce vârstă are acesta. Averea lui este una greu de imaginat

04 mart. 2021
Care este numele real al lui Tzancă Uraganu și ce vârstă are acesta. Averea lui este una greu de imaginat
Tzancă Uraganu

Tzancă Urganu a devenit omul momentului, după ce acesta a fost invitat să cânte la ziua de naștere a lui Selly, care a împlinit 20 de ani. Manelistul a postat imagini de la petrecere pe Tik Tok, iar de aici doar un pas până la un scandal național. Știrea cu cei doi artiști încâlcând regulile din pandemie a devenit virală.

De altfel, Selly a primit și o amendă de 15.000 de lei, după ce Poliția s-a sesizat, ca urmare a filmărilor apărute pe rețelele de socializare. În stilul caracteristic, vloggerul a acuzat presa de ipocrizie și a spus că dă șpagă oamenilor legii pentru a primi știrile mai repede, decât ar fi corect.

Tzancă Uraganu a avut și el reacții pe subiect și a devenit intens mediatizat. De altfel, acesta avea deja mai multe melodii în Top 10 trending Youtube și este unul dintre cei mai populari cântăreți de manele în momentul de față. Puțini știu că acesta are o vârstă destul de fragedă, de doar 26 de ani, deși viața lui tumultoasă ne face să credem că a trăit mai multe vieți.

Care este numele real al lui Tzancă Uraganu

Pe numele real Andrei Velcu, Tzancă Uraganu are în conturi milioane de euro. El locuiește într-o vilă super luxoasă pe două etaje și paturile, draperiile și perdelele sunt poleite cu aur. Costurile locuinței sale depășesc cu mult 500.000 de euro.

El are în garaj și trei mașini de lux, de câteva sute de mii de euro, nn BMW X5, un Lamborghini și un Rolls-Royce. De altfel, ANAF s-a seziat din oficiu, după ce manelistul s-a lăudat pe rețelele de socializare că și-a achiziționat un automobil pe care a plătit 140.000 de euro.

Tzancă Uraganu, împreună cu noua lui soție, Mădălina

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, a fost reacția lui Tzancă atunci.

Tzancă Uraganu, acuzat că și-ar fi bătut fosta soție și iubita

Acesta a fost căsătorit până în anul 2019 cu Lambada, de care a divorțat pentru tânăra Mădălina Miu. Ambele l-au acuzat pe manelist de agresivitate și au cerut ordin de protecție împotriva lui. În cele din urmă, însă iubita lui și-a retras plângerea depusă la Poliție și a revenit la brațul lui Tzancă Uraganu, care a anunțat că se vor căsători.

La finalul anului trecut, manelistul și-a ținut promisiunea și Mădălina a devenit soția lui. Cei doi poartă verighete identice. Acesta are și un copil din prima căsnicie, cu care nu a ezitat să se fotografieze.