Selly nu mai are nicio limită! Gestul jenant pe care l-a făcut după ce s-a fotografiat cu Tzanca Uraganu și a fost amendat de Poliție

01 mart. 2021
Selly nu mai are nicio limită! Gestul jenant pe care l-a făcut după ce s-a fotografiat cu Tzanca Uraganu și a fost amendat de Poliție
Imagini de la ziua lui Selly, cu Tzanca Uraganu

Selly vrea să reformeze educația în România, dar în ultima perioadă Andrei Șelaru nu mai seamănă cu adolescentul inteligent, care se erija în liderul generației de mâine în urmă cu aproximativ doi ani. Vloggerului pare că i s-a urcat succesul la cap, iar imaginea lui a început să fie din ce în ce mai șifonată.

Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere, încălcând toate măsurile legale impuse de pandemie. Iar pentru a arăta că face doar ceea ce-și dorește, Selly a ținut să posteze și pe Instagram imagini de la petrecerea sa în care a dorit să marcheze împlinirea vârstei de 20 de ani. El s-a fotografiat cu manelistul Tzanca Uraganu, care i-a făcut dedicații pe bandă rulantă.

Selly a încălcat toate regulile, inclusiv pe cele ale bunului simț

Mai mult decât atât, vloggerul s-a afișat și cu un pahar cu alcool în mână. Figura lui arăta și că a băut mai mult decât era cazul. Așa cum era de așteptat, imaginile au devenit virale, iar Poliția s-a sesizat din oficiu și i-a aplicat o amendă de 15.000 de lei.

CTP l-a criticat aspru pe Selly de mai multe ori

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții Poliției.

Reacția dezamăgitoare a lui Selly

Ca reactie, luni dimineață, Selly a postat pe contul său de Instagram că urmează să dea o replică: „Că e prea de tot ce se întâmplă. În România ipocrizia e la nivel maxim”, a scris vloggerul.

„Ce mizerie. Tzanca Uraganul face 30 de milioane de vizualizări în 5 zile, Selly probabil tot la fel și polițiștii le aplică amenzi.
Pai care e exemplul pedepsei? De ce nu se încadrează treaba asta la zadarnicirea combaterii bolii? Fă-le dosar penal, nu ii amenda cu cât costă cele două șampanii deschise„, a scris pe facebook Paul Gabriel Andrei, un internaut.

Selly a făcut un întreg circ pentru că ministrul Educației nu l-a primit să discute despre reformarea educației. El a mai spus și că anul acesta speră să facă primul milion de euro.