Gina Pistol a izbucnit în plâns. Iubita lui Smiley nu a mai rezistat. Ce a pățit în timpul emisiunii Chefi la Cuțite

de: Ana Toma
03 mart. 2021
Gina Pistol a izbucnit în plâns. Iubita lui Smiley nu a mai rezistat. Ce a pățit în timpul emisiunii Chefi la Cuțite
Gina Pistol

Gina Pistol a fost surprinsă într-o impostază inedită. Iubita lui Smiley a izbucnit în plâns, chiar în cadrul emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, pe care o prezintă. Toți colegii ei au rămas uimiți.

Gina Pistol și Smiley mai au foarte puțin timp până vor deveni părinți, iar aceste schimbări își lasă amprenta și asupra emoțiilor blondinei. Iubita lui Smiley a primit un cadou în ce-a de-a treia ediție a emisiunii Chefi la Cuțite.

Gina Pistol, în lacrimi în fața tuturor

A fost suficient pentru ca blondina să izbucnească în lacrimi și să nu se mai poată abține în momentul în care a văzut desper ce este vorba. Una dintre concurentele show-ului, Nicoleta Pop, cea care deține un atelier de broderie computerizată, s-a gândit să-i facă o surpriză Ginei, cu doar puțin timp înainte ca vedeta să nască.

Iubita lui Smiley a primit o bluză pentru bebelușa ei, dar și un mesaj haios care a făcut-o să devină extrem de emoționată și să izbucnească în lacrimi. ”Simpaticilor, m-ați așteptat mult?”, a fost mesajul inscripționat pe bluziță.

”Awww! Hai mă… Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… ‘Simpaticilor, m-ați așteptat mult?’ Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte”, a mărturisit Gina Pistol în timpul show-ului în timp ce se abținea să nu plângă mai mult.

Gina Pistol, împreună cu iubitul său, Smiley

Gina Pistol are probleme de sănătate

Gina Pistol se află pe ultima sută de metri. Mai este foarte puțin până când iubita lui Smiley va naște, iar ultimele săptămâni vin și cu o serie de probleme. Vedeta a mărturisit că deși este o fire sportivă, nu mai poate merge nici câțiva metri și are și insomnii.

De asemenea, vedeta a mai povestit fanilor săi că are dureri extrem de mari, însă se bucură că a avut parte de această experiență.

Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea.

Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc”, mărturisea Gina Pistol.