Cât a costat rochia cu care Kate Middleton a impresionat întreaga planetă la înmormântarea Prințului Philip

de: Ana Toma
19 apr. 2021
Cât a costat rochia cu care Kate Middleton a impresionat întreaga planetă la înmormântarea Prințului Philip
Kate Middleton

Kate Middleton a ales o ținută specială pentru înmormântarea Prințului Philip. În ciuda faptului că purta o ținută de doliu, ducesa de Cambridge a reușit să dea dovadă de un stil ieșit din comun.

Probabil vă întrebați cât a costat rochia lui Kate Middleton și cât a investit aceasta pentru ținuta purtată în ziua de sâmbătă. Ei bine, rochia nu este nouă și a mai fost purtată și în urmă cu aproape trei ani de zile.

Cât a costat rochia cu care Kate Middleton

Soția prințui William a impresionat întreaga planeta cu rochia purtată la înmormântarea Prințului Philip. Mulți nici măcar nu au recunsocut ținuta, pe care aceasta a mai purat-o odată în 2018, în cadrul Festivalului Legiunii Regale Britanice, de Ziua Comemorării.

Nu este de mirare că ținuta acesteia a stârnit interes. Rochia este semnată de Roland Mouret și valorează 1605 lire sterline. Mai mult de atât, ținuta a fost accesorizată și cu o pălărie cu voal, semnată Philip Treacy, semn că ducesa de Cambridge este atentă la detalii.

Ținută Kate Middleton

Ce semnificație are colierul purtat de Kate Middleton

Pe lângă ținuta sa, Kate Middleton a atras atenția și cu noul său colier de perle, care însă nu era al ei. Colierul este al Reginei Elisabeta, a fost purtat și a fost purtat la rândul ei și de Prințesa Diana.

Mai mult de atât, Kate middleton l-a mai purtat și acum trei ani, atunci când Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip împliniseră 70 de ani de căsătorie.

Colierul misterios este o adevărată comoară. În anul 1982, acesta a fost purtat de Prințesa Daiana, atunci când Suverana i l-a împrumutat cu ocazia unui banchet organizat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei la Palatul Hampton Court, în timpul unei vizite în Marea Britanie a familiei regale olandeze, conform presei internaționale.

Cu alte cuvinte, Kate Middleton a fost cu adevărat onorată să poarte o bijuterie atât de importantă pentru Familia Regală.