S-a aflat adevărul! Suma uriașă cu care a plătit-o Pro Tv pe Viviana Sposub ca să rămână în Ferma! De ce au ales producătorii ca aceasta să rămână în show, deși a fost eliminată de trei ori până acum

20 nov. 2020
S-a aflat adevărul! Suma uriașă cu care a plătit-o Pro Tv pe Viviana Sposub ca să rămână în Ferma! De ce au ales producătorii ca aceasta să rămână în show, deși a fost eliminată de trei ori până acum
Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

Fanii emisiunii Ferma au luat foc, după ce Viviana Sposub a fost eliminată corect, pentru a treia oară din competiție, în urma unui duel pierdut, dar producătorii au ales să o întoarcă înapoi. Co-prezentatoarea de la Vorbește lumea pare să fi fost de la bun început favorizată de Pro Tv sau cel puțin așa se vede din exterior.

Niciun alt concurent nu a mai beneficiat de atât de multe avantaje ca tânăra în vârsta de 23 de ani. După primul duel pierdut, în loc să părăsească concursul, aceasta a fost trimisă în tabăra Bandiților și a rămas în competiție, după ce Alina Pușcaș a pierdut o probă în fața ei.

Al doilea duel pierdut a venit neașteptat. George Burcea iubitul ei s-a accidentat, iar Mihaela Rădulescu i-a oferit acestuia șansa să-i cedeze locul lui Vivianei. Ceea ce s-a întâmplat, așa că aceasta a revenit în competiție și ulterior a ajuns și fermier șef.

Elena Chiriac a trimis-o la al treilea duel în fața Annei Lesko, iar Viviana Sposub a pierdut din nou. Când credea că va merge acasă, producătorii au anunțat-o că a fost de fapt un duel fără eliminare. Niciun concurent nu pare să fi privit cu ochi buni decizia Pro Tv, iar în spatele ușilor închise s-a vociferat mult.

Suma uriașă cu care Pro Tv a plătit-o pe Viviana Sposub ca să rămână în Ferma

Mai multe surse au povestit că probabil Viviana, fiind angajată a Pro Tv a fost favorizată, ceea ce s-a întâmplat și în alte ediții. Suspiciunile de blat au planat, însă mai mult asupra acestei ediții, care a avut și cea mai slabă audiență dintre toate, mai ales că jocul nu a părut deloc corect.

Conform jurnaliștilor de la Click, care au publicat onorariilor concurenților, Vivina Sposub ar fi plecat de la Ferma cu 27.000 de euro, în timp ce iubitul ei, George Burcea, doar cu 20.000. Accidentarea acestuia a dat scenariile producătorilor peste cap și practic întregul show a pierdut din ce în ce mai mult public odată cu difuzarea ultimelor episoade.