Lovitură dură pentru George Burcea. Viviana Sposub l-a lăsat baltă. E de acord cu Andreea Bălan

de: Ana Toma
17 dec. 2020
Lovitură dură pentru George Burcea. Viviana Sposub l-a lăsat baltă. E de acord cu Andreea Bălan

George Burcea a primit o lovitură dură chiar în plin proces de divorț. Noua sa iubită, Viviana Sposub l-a lăsat balta pur și simplu. Fosta concurentă de la ”Ferma” este de acord cu dorința Andreei Bălan. 

Viviana Sposub îi ține partea Andreei Bălan în procesul de divorț. Noua iubită a lui George Burcea l-a sfătuit pe actor să renunțe la custodie, în contextul în care acesta are deja probleme cu legea, iar copiii trebuie să rămână cu mama lor, așa cum este normal.

De asemenea, dacă George Burcea ar lua decizia pe care i-a prezentat-o Viviana, procesul s-ar putea termina mult mai rapid. Și imaginea Vivianei Sposub e la mijloc. Vedeta nu își dorește să fie considerată cea care a intervenit în căsnicia celor doi.

”Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul.

Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a declarat un apropiat de-al cuplului pentru Wowbiz.ro.

Motivul ascuns al Vivianei Sposub 

Dincolo de faptul că este de partea Andreei Bălan, Viviana Sposub are și ea un motiv ascuns. Ea își dorește ca George Burcea să încheie procesul cât mai repede pentru ca cei doi să poată fi împreună și să se bucure unul de celălalt fără alte impedimente.

”Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”, au mai precizat sursele citate.

Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze după doar cinci luni de la nuntă. De când au luat decizia și până în prezent, cei doi au dus un război cumplit, care urmează să se finalizeze în curând odată cu semnarea actelor de divorț.