Ce dietă folosește Oana Zăvoranu. Cum reușește să arăte impecabil la 47 de ani. Alimentul la care nu renunță niciodată

de: Ana Toma
09 apr. 2021
Ce dietă folosește Oana Zăvoranu. Cum reușește să arăte impecabil la 47 de ani. Alimentul la care nu renunță niciodată
Oana Zăvoranu este în război total cu influencerele

Oana Zăvoranu a revenit în lumea monendă mai în forță ca niciodată. Actrița și-a creat propria emisiune pe YouTube, care este urmărită de zeci de mii de români, iar din imagini se poate vedea că aceasta arată și se simte mai bine ca niciodată.

Probabil multă lume se gândește că Oana Zăvoranu ține o dietă și are un stil de viață echilibrat. Ei bine, nu, secretul actriței este altul și anume spontaineitatea, lucru care o ajută să aibă o siluetă de invidiat, dar și o stare de bine.

Ce mănâncă Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu mărturisea că cea mai mare dependență din punct de vedere alimentar o reprezintă dulciurile. Ea a povtit că a renunțat la băuturi carbogazoase, bea ceaiul cu zahăr, dar și mănâncă seara.

De asemenea, vedeta susține că uneori doarme și cu ciocolata pe noptieră, iar de mers la sală nici nu se pune problema.

”M-am lăsat de băutura aia carbogazoasă neagră, beau altă băutură neagră, este un ceai verde cu rodie, dar tot dulce, tot cu zahăr. Îmi place să mănânc seara. Pe scurt, nu țin nici o dietă, mănânc când îmi vine, dorm cu ciocolata pe noptieră, am seri când uit să mă demachiez, sunt un purcel. Aaa, și nu mă duc la sală”, a mărturisit Oana Zăvoranu pentru Libertatea.

Secretul siluetei perfecte

Actrița nu crede în diete, în schimb crede în ”gena bună”. Oana Zăvoranu susține că a dobândit metabolismul dar și aspectul corporal din familie și este de părere că materialul genetic este foarte important.

De asemenea, aceasta a mai povestit că în cazul ei, stilul de viață agitat pe care îl are ar putea fi cel care compensează lipsa sportului. Vedeta a mărturisit că nu s-a confruntat niciodată cu teama de kilograme în plus și a fost mereu relaxată

Oana Zăvoranu susține că nu are timp nici pentru programari și tot ce face este ”random”, atât când vine vorba despre tratamente corporale, cât și de măști faciale.

”Ține doar de cum ești”

Actrița nu crede nici în creme și nici în tratamente minune. Aceasat le mărturisește fanilor că totul ține de modul în care o persoană este și de lucrurile pe care reușește să le facă, din plăcere.

Pentru vedetă, rutina ar putea fi o mare problemă, căci ea este deja obișnuită cu activități neplănuite, care o țin activă tot timpul.

Știi care cred că este secretul meu? Că nu fac nimic constant. Totul la mine este random, ca un geamăn veritabil care sunt, împrăștiat și diliman, fac lucrurile când mi le aduc aminte, de plăcere. Nu am un program, să spun că azi fac nu știu ce masaj, mâine, nu știu ce tratament.

Îmi pun și eu câte o mască pe față, dar când îmi aduc aminte și că așa e bine, nu că neapărat văd cine știe ce-mi face masca aia. Nu cred că am avut până acum vreo mască sau vreun tratament, vreo cremă de care să zic : uau, vai de mine, eram cu pieile la pământ și acum sunt toată lifting. Nu. Ține totul de cum ești”, a mai spus Oana Zăvoranu.