Ce face Gabriela Prisăcariu ca să se mențină la greutatea perfectă? Ce secret ascunde iubita lui Dani Oțil

de: Ana Toma
01 apr. 2021
Ce face Gabriela Prisăcariu ca să se mențină la greutatea perfectă? Ce secret ascunde iubita lui Dani Oțil
Sursa foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți, iar asta înseamnă că modelul va luat câteva kilograme în plus, însă nu o sperie nimic. Chiar în momentul în care a anunțat că este însărcinată, vedeta a acceptat provocarea fanilor de a-și reveni rapid după perioada sarcinii.

Cum de reușește iubita lui Dani Oțil să arăte atât de bine? Secretul îl știe doar ea, însă a decis să-l împărtășească cu fanii. Gabriela Prisăcariu a mărturisit că nu ține nicio dietă, însă merge zilnic la sală și iubește mâncarea gustoasă.

Secretul siluetei Gabrielei Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a mărturisit că tot aspectul ei fizic îl moștenește de la mama sa. Mai mult de atât, vedeta a mai povestit că nu a avut niciodată probleme cu greutatea, însă nu mănâncă niciodată produse fast food.

Fiind singură la părinți, viitoarea soție a lui Dani Oțil a fost mereu răsfățată la capitolul culinar, așa că a mâncat doar mâncare gătită, precum sarmale, clătite, dar și cozonaci.

”Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama”, a mărturisit vedeta, pentru Click!.

Gabriela Prisăcariu și-a luat scutire la ora de sport

Dacă credeați că vedeta face sport de performană, vă înșelați. Aceasta a povestit că nu practică și nici nu a practicat vreodată așa ceva, ba mai mult de atât, în perioada liceului, aceasta și-a luat scutire pentru ora de educație fizică.

Totuși, sala de fitness a devenit a doua ei casă. Iubita lui Dani Oțil susține că merge de doi ani în fiecare zi la sală, iar rezultatele au făcut-o să devină din ce în ce mai motivată.

Programul Gabrielei este unul destul de variat. Vedeta aleargă, face abdomene, folosește greutăți și are grijă de fiecare parte a corpului ei în timpul antrenamentului.

Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor”, a mai spus ea.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu se antrenează singură

Nu are un antrenor și preferă să facă totul singură. Vedeta a mai mărturisit că își cunoaște bine corpul și știe ce are de lucrat și unde, iar în general petrece cam o oră și jumătate pentru un antrenament.

”Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a mai declarat Gabriela Prisăcariu.

Un alt secret pe care puțini îl știu este că vedeta nu folosește nici masaje și nici cântarul. Ea susține că pantalonii sunt suficienți pentru a-și da seama dacă a întrecut sau nu limita la mâncare.

”Nu mă cântăresc pentru că îmi dau seama după pantaloni dacă m-am îngrăşat. Cred că am vreo 58 de kilograme şi înălţimea de 1,80 m”, a mai adăugat iubita lui Dani Oţil.